Agatka_BB
IX Lachon BB
oj tu nas to chyba jakas choroba zapanowala ze nikogog nie ma na forum
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania napewno bedzie wszytsko ok:-)
A jak moze lekarz sie pomylic co do wielkosci ciazy,Chyba wiemy kiedy mialysmy ostatni okres i +/- jakos se obliczaja wiek od zaplodnienia mozliwego lub licvzac od pierwszego dni miesiaczki.Aniu a ty pamietasz date ostatniej miesiaczki?
no u mnie tez pogoda do bani,,,A u nas pogoda fuj ale to podobno w całej Polsce tak jest, dzisiaj jadę do fryzjera może to mi trochę humor poprawi, a muszę Wam jeszcze powiedzieć co za nieszczęście teściowa ma urlopdo 20 sierpnia i już od wczoraj szaleje po podwórku jak tylko nos wytknę za drzwi wyrasta z pod ziemi i klepie jak nakręcona
, przesr.....
no u mnie tez pogoda do bani,,,
oo Aniu to nieźle teraz kurde z teściowa posiedziesz,heheh,,ale masz kiepskawo,,pewnie cie nawiedza i tow dzień,,co za typy nawet w dzien odwiedza tzn anwiedza....
Cześć dziewczyny
Ania jeśli miesiączka była krótka i malutka to możliwe że fasolka już była To sie dość często zdarza![]()