Pycha
mama Mai i Marty
Agatka ja miałam iśc do kuchni i brac sie do roboty, ale narobiłas mi smaka na kawkę więc lecę sobie zrobić :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to cloe nie jestem sama,myślałąm,ze to mój tylko taki niejadekEwcia moje dziecko do teraz nie ruszyło śniadaniai już nie wiem co z tym zrobić Skacze tylko wokół niej a ona wszystko wypluwa Zaraz mnie coś trafi teraz zostawiłam ja w spokoju Może za godzinę zgłodnieje
![]()
heheh ależ masz unikanie,ty sie andajesz na jakiegoś detektywa,,udaje ci sie tak czesto,czy moze czasme teściowa cie przyuważa??Ewcia ja nawet jak pranie z linki wyjdę zdjąć, śmieci wynieść czy cokolwiek to zaraz mam nawiedzenie i minimum 10 minut klepania dlatego ja wtedy nie wychodzę z domu chyba że od razu za furtkę i galopem za róg, a worki ze śmieciami składuję w kotłowni i jak mężulo wraca z pracy to wynosi
.
No słyszałam o tym i mam nadzieję że właśnie to jest mój przypadek.
no tragedia,ja też,, spać moge,ale nie cche mi sie,,buuhej
to chyba taki dzień że nic sie nie chceja tez bym sie z chęcią położyła i spała
nawet mi sie pisac nie chce![]()
no Agatko widzisz a nasze dizeci niejadki i tak bywa,,ale ja zawsze mam nerwa ze on nie je,,ale zmuszac go nie mam zamiaru...Ewcia, Cloe ja nie rozumiem jak dzieko moze nie chciec jescmu maly to zje wszytsko co tylko spotka na swojej drodze, czasem to ja mu musze ograniczac jedzenie... bo nie wiem co by sie z nim stalo jakby taka fure jedzenia pochlona
![]()
no własnie zasnąć też nie mogłamno tragedia,ja też,, spać moge,ale nie cche mi sie,,buu
A kiedy spodziewasz sie @Iwonka nie wiem co to ma znaczyc ale od jakiegos tygodnia mnie tez brzuch boli i czesciej sikamja robila test i nie wykazal ciazy, wiec sie troche uspokoilam, ale w dalszym ciagu nie wiem co te bole maja znaczyc
![]()
a muszę Wam jeszcze powiedzieć co za nieszczęście teściowa ma urlopdo 20 sierpnia i już od wczoraj szaleje po podwórku jak tylko nos wytknę za drzwi wyrasta z pod ziemi i klepie jak nakręcona
, przesr.....
U nas dalej leje, nosz! Ja właśnie wypiłam drugą kawkę, ale niewiele lepiej się czuję... Mam ochotę położyć się spać, a tu tyle roboty... Jutro imprezka roczkowa...
A ja mam od rana mam jakiegos powera no normalnie zeby wstac i isc do sklepu i jeszcze gotowac na 3 palnikach to do mnie nie podobne ostatnio.hej
to chyba taki dzień że nic sie nie chceja tez bym sie z chęcią położyła i spała
nawet mi sie pisac nie chce![]()