reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania ja za balejaz ostatnio placilam 180zl:szok::wściekła/y:
Iwonka no ja u siebie w mieście bym zapłaciła około 100 zł, a ona mi zrobi za 55 zł :tak:

ania138 wklej zdjecie fryzurki,,,
Ewcia jutro jadę na działkę do niedzieli na pewno będą fotki robione to dam se też zrobić w wkleję :tak:
Sewa ja też byłam w szoku bo jak byłam 3 m-ce temu u siebie to płaciłam 30 zł a machnęła kilka razy nożyczkami i nikt nie zauważył nawet że byłam u fryzjera a 10 zł to zapłaciłam za obcięcie grzywki Majki.
Dlatego wolę pojechać kilka km do tej fryzjerki i przy okazji odwiedzić rodzinkę :tak:.
Leika, Pycha udanej zabawy :tak::tak::tak::laugh2:dziewczyny Wam życzę.
Ewcia nie denerwuj się, to złośliwość rzeczy martwych.
Dobranoc

reklama
Zapomniałam jeszcze Wam się pochwalić że dzisiaj mamy z M małą rocznicę, 4 lata temu zaręczyliśmy się :happy2::happy2::happy2:. I on o tym pamiętał :szok::tak:, no no, duży plusik :tak:. Teraz to już dobranoc

Zapomniałam jeszcze Wam się pochwalić że dzisiaj mamy z M małą rocznicę, 4 lata temu zaręczyliśmy się :happy2::happy2::happy2:. I on o tym pamiętał :szok::tak:, no no, duży plusik :tak:. Teraz to już dobranoc
to super :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Gratuluje:tak:
Leika Dobranoc:-)
Ja tez juz zmykam,bylam troszke na blogach po klikac:):-)

Dawna no wiec mam troche roboty z 3 dzieci:tak:

Iwonka co do tesciowej to narazie jest oki niewtraca sie bo na to nie pozwalam:-pciesz sie ze Vanessce nic sie nie stało a i zaseła w super pozycji:laugh2:suuuper

Sewa to przytulaj meza ile wlezie

Pycha
ja bym Majci nie brała na wesele

a tak pozatym to moja mamusia zabrała mi malego az do niedzieli :tak:ale co z tego jak musze isc rano do 2 dzieci:confused:ale za to niedziele do wieczora mam tylko dla siebie i meza:-D:tak::-)

co do tego noworodka to jestem w wielkim szoku.........a o tym z morfina to slyszałam tez jestem w szoku

a teraz spadam spac bo i tak nocnych mamusiek niema;-)

no fajnie,,ja mam neta a tu nikogo,,wsyzscy spią,:-(;-),,gadałam z mężulem i czytalam co klikacie,,komp dobry dobry jesczze ciagnie,,superr:tak::-p
no to ja tez lece lulki do jutereczkaaa,,w sumie za 15 min powinno byc dzien dobry,,ale powiem teraz to dzien dory kochane...

ania oki no to czekamy n afoteczki..wow ale mą zpamieta,my mięliśmy w świeta BN,,
Pycha ja tez z dzieckiem chyba bym nie szla,,ale to twoja bedzie decyzja...

Sewa juz jutro,a w sumie niecałe 15 godzin...buziaki,,super,,ciesze sie z toba razem,,,,ale moze jutro rano na kawe wpadniesz??

Buziaczki dla wszytskich...alez sie ciesze ze komp dizala.
ja jzu spisałam adresyemail do was zeby do kogos napisac co tam u mnie sie dzieje,heheee

dla Natanielka
najserdeczniejsze życzonka
z okazji
skończenia
roczku!!!!
images2nx1.jpg

a teraz dzien dobry

no i okazało sie że to nie różyczka :happy::happy::happy: tak więc spokojnie idziemy razem na wesele,

dzięki dziewczyny za życzenia udanej zabawy :-) mam nadzieję, ze będziemy sie fajnie bawic, bo ja nadal nie mam ochoty, ale chociaż słonko dziś fajnie swieci, to ogólnie humorek lepszy

a zaraz musze lecieć do miasta, kupic ostatnie rzeczy, potem na rower i szykowanko

więc na razie pa pa

Dzien dobry

Pycha to swietnie ze mozecie isc razem, dzieci fajnie si ebawia na takich imprezach:-D
Sewa za niedlugo spotkanie z Mezem :-) pewnie sie wystroilas i zrobilas nabustwo:-D:tak:

Ewcia
u mnie komputer tez cos ostatnio jakos spowolnial:wściekła/y: jakas epidemia komputerowa:-p

My dzis jestesmy sami w domku bo M musial isc do pracy:-( a normalnie w sob nie pracuje na szczescie.

Ide kawke zrobic...

reklama
Witam:-)U mnie pochmurno:-(ale nie pada na szczescie:-)Tesciowa ma przyjechac kolo 11:tak: Milego weekendu:tak::-)
NATANIELKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 1 URODZIN!!!
dalmatek63ed2.gif

Do góry