E
Ewcia81
Gość
o matko Trusia jakie straszne,,i śmieszne,,skad to wytrzasnelas??Buziaczek ten smoczek to prawi wiekszy od Blaneczki jest
ciekawe czy takie mozna dostac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o matko Trusia jakie straszne,,i śmieszne,,skad to wytrzasnelas??Buziaczek ten smoczek to prawi wiekszy od Blaneczki jest
ciekawe czy takie mozna dostac
sama nie wiem kiedy to zlecialowitam wieczornie
Bosz, Buziaczek, to już miesiąc? Kiedy to zleciało:-)
a ja sie patrzyłam i śmiałąm,ze chyba czas oglądnaia minął nam,hehe,,,a ty inne wstawiłaś..super,,a dydunio jaki fajny taki dużyy,hehe siuperowatooo
he he nie minal:-) ale minie jak obejzycie wszystkieOK przezorny zawsze bezpieczny
na pewno bedzie oki z pieskiem,,super,ze wrocil i wtereynarz go obejrzał,,
nie zapeszajmy niuni,bo bedzie płakałą potem tfu tfu za siebie wsyztskie heheBuziaczek teoje coreczka jest poprostu tzw. bez uroczlu To niby jest jakis przesad i tak sie mowi jak dziecko jest poprostu sliczne ;-)