reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici i Elisabeth superowe wasze zdjęcia:tak:
Ja właśnie ogarnęłam chatkę i zjedliśmy obiadek a teraz zabieram dzieciaczki na spacerek do lasu- rozejrzymy się za grzybkami bo ja uwielbiam grzyby zbierać:tak:A potem tu zajrzę tylko please nie piszcie tak dużo bo jak zwykle nie nadążę:szok::-DPogoda u nas narazie też dopisuje chociaż zdążyło już pokropić ale na szczęście burze nas omijają;-):-)A co do kisielku to moje dzieci uwielbiają i ja tam robię taki z torebki:-)ale znajoma mi mówiła że jak się ma świeże owoce to zagotować je z wodą jak na kompot i dodać troszkę mąki ziemniaczanej i jest pyszny kisiel:tak:

reklama
a moja emcia podniosla sie dzis z lozeczka przed 11 i nie ma mowy i drzemce wiec lata spiewa ciekawe jak dlugo mam nadzieje ze wytrzyma w miare dlugo:tak:

U nas też obiadek i kawka zaliczona.:-) Usiłuję coś robic, ale mała co trochę płacze wiec cieżko idzie! Muszę posprzątac bo juto mam gości po południu a rano z Adrianem do kontroli jadę:eek:
Vici, Elisabeth ładne zdjęcia!!! Wasi synkowie uroczy!!
Idę coś robic bo mała zajęła się zabawą to może się uda!:sorry2:

Hej Kobitki to ja z mojego chyba naprawionego kompa, ale się za Wami stęskniłam. Jeszcze coś nie bardzo on chodzi a ojciec w poniedziałek dopiero przyjedzie mi przygotować do użytku jak należy :tak:. Dlatego teraz tylko się Witam i jak do pon. nic się nie zrypie to znowu bedę z Wami :-D:-D

Ania 138 a ja się już zastanawiałam czy przypadkiem Dawidek nie pojawił się przed czasem i nie masz dla nas chwilki:-D Jak się czujesz to w sumie już ostatki:tak: Ja ełaśnie odktyłam że jeszcze nie mam żadnego zdjęcia mojego brzucha . Trzeba to naprawić . Z julką miałam od pierwszych miesięcy:zawstydzona/y:
Ja również robiłam podobny budyń Julci tyle tylko że dodawałam na koniec rozbełtane jajeczko. Żeby się nie zważyło trzeba je zahartować łyżką gorącego mleka
Ja dziś czuję się nieprzytomna totalnie :sick:Czyba tski dzień bo Julka miała dziś drzemkę a to jej się za często nie zdarza ostatnio Ja też spałam z moim dzieckiem no ale niestety jakoś mi to nie pomogło:sick:

Cześć
dawno nie pisałam ale podczytuje Was kochane
Dawna cloe ja dziś też nie do życia ucięłam sobie drzemkę po obiadku jakąś godzinke dłużej chłopaki nie chcieli być cicho i musiałam sie podnieść:-)
Jestem strasznie nerwowa od jakiegoś czasu myślę ze to hormony szlaleją
u nas pada po południu chłopaki w domku i szaleja z pistoletami:eek: urwanie głowy z nimi mam dziś
pozdrawiam mamy siedzące w domkach

Ania138 witaj spowrotem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja wróciłam ze spacerku po lesie i nawet mam kilka kurek na jutro na sosik:-)No i dobrze ze wróciłam bo zaczęło grzmić i nawet teraz pada- mam nadzieję ze nie będzie dużej burzy

Dziewczyny tak wygladam teraz:tak: tylko jakośc nie za dobra bo zrobione kamerka internetowa bo nie chcialo mi sie bawic z przerzucaniem z aparatu

reklama
Jejuś wyszalałam się teraz z dziećmi przed domem i wróciliśmy cali umorusani- oni się teraz kąpią a ja jeszcze poczekam aż młodszy uśnie i zaraz pędzę robić sałatkę i pastę jajeczną:-pIwonkac28 ładny jasny kolor, mi się marzyły takie jasne pasemka ale na moich ciemnych włosach nie ma możliwości tak rozjaśnić i fajna fryzurka bo widzę ze włosy ci falują a moje to są proste jak druty że nawet prostownicy nie muszę używać:-D

Do góry