reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No ja już obiady ugotowałam teraz tylko zjeśc zostało:-D, ale za to meczymy sie z M przy akwarium:no: tyle roboty ze zmiana wody i wyczyszczeniem ze :szok::szok::szok:. Akurat teraz M myje filtr i mam chwilke przerwy.

Ola K bardzo sie ciesze ze Maksio nie ma bakterii:tak: widzisz twoje obawy chyba byly przedwczesne:-)

Lilitu to spora imprezka sie gotuje:shocked2:;-):laugh2:

Novaczka nie przejmuj sie tasiemcem przynajmniej odpisujesz raz a konkretnie;-):-D:-D

Ania 138 17 kg to jeszcze nie tak dużo ja przytyłam Natalka 28 a Kubą 26 kg:szok::szok::szok: i wszystko prawie zrzuciłam:tak::tak:

Dobra ide pomóc M bo już marudzi:baffled:

reklama
Iwona - ja miałam kiedyś całą głowę blond :tak: Ale jak zaczęłam chcieć mieć dziecko to wróciłam do mojego naturalnego szatyna ;-)

Ola K - to niefajnie Twoja ciocia względem Ciebie postapiła :no: Man nadzieję, że pralka będzie sprawna...
Gratuluję dobrych wyników :tak:

Novaczka - podziwiam Cię za te długggiieee posty :szok:;-):-)

Cloe to się wyspała dziś i za mnie, bo mój mały jak zwykle wyciągnął mnie z łóżka o 6-tej ;-)

Witam...

OlaK- super zdsjęcia, fajnego masz synka... a co do cioci to fakt...pojechała.... pralka z 2000roku to już nie najnowszy model, a teraz za 1500 zł to można juz coś fajnego kupić, ale może skoro faktycznie mało używana to się sprawdzi i tego Ci życzę, no właśnie jak testowe pranie wyszło?

Novaczka- co do naszego ślubu kościelnego to tak chcemy wziąć, ale nie wiem kiedy to nastąpi, bo ja chcę ślub z weselem a na to potrzeba sporo kasy, liczę co prawda na pomoc rodziców i teściów, ale my tez musimy dać większą część... teraz założyliśmy sprawę do sądu o jakieś 10 tyś żł i jeśli ją wygramy to na 100% zrobię sobie wesele, bo mój M jest nastawiony anty do kościoła a szczególnie po tej akcji z chrztem, ale wiem że uda mi się go namówić... także czekam na rozwój spraw i mam nadzieje, że się wszytsko szybko wyjasni i wtedy... ślub+chrzest... oj, spełniłoby się moje marzenie... biała suknia... hm? ale się rozpisałam i rozmarzyłąm

Iwona.c -to porównanie, to miał być komplement, mam nadzieję, ze tak to odebrałaś? bo na prawdę podobasz mi sie w tych blond włosach...

Witam dziewczynki.Ja dopiero teraz bo dziś Victorek postanowił znowu wcześniej wstać(6.30)a później miałam dzieciaki sąsiadki i tak jakoś minęło.Dzięki za pochwały zdięć trudno cosik wybrać tyle narobilismy,

Pycha wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu

No właśnie jutro u nas urodzinki i rocznica na torta wszystko kupiłam i będę robić rano bo na 16 umówiliśmy się ze znajomymi,że wpadną do nas.Cholerka mąż móił,że nie chce torta ale co tam ja lubie i na pewno jak zobaczy(bo nic nie wie)to się ucieszy.

Witam:-) ja tylko na chwilke,przyjechala moja mama wiec same rozumiecie:)Pogode mamy piekna.:-):-):-):-):-):-):-):-)
OlaK super fotki:)))
Pycha WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPELNIENIA MARZEN NA DALSZEJ DRODZE ZYCIA!!!!!
misie_car.gif

Pycha, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!!

Iwona.c - mam nadzieję, że nie ma się czym martwić u Maksia, chociaz miał już kilka posiewów z coli (co kwalifikuje go do cystografii), ale w sumie po każdym leczeniu przez dłuższy czas te bakterie nie wracały więc mam nadzieję, że to były infekcje nie związane z wadą układu moczowego. A w razie czego skontaktuję się z moim dawnym lekarzem, który mnie operował 23 lata temu - ma już tytuł profesora fiu fiu ;-)

Ania138, ja przytyłam w ciąży z Maksiem 25 kilogramów, z czego 5 mam do dziś i ich nie lubię :baffled: Mam tylko nadzieję, że jeżeli uda mi się zajść znów w ciążę to nie przybędzie mi kolejne 5!

Vici, a jaki torcik robisz? Mniam mniam!!

Elisabeth, w takim razie życzę szybkiego wygrania sprawy w sądzie! Pomysł ślub+chrzest jest świetny :tak:

A mojej cioci chyba zrobiło się głupio, zadzwoniła, powiedziała, że nie miała złych zamiarów i absolutnie nie chciała mnei oszukać, że może zabrać pralkę itd. Ale powiedziałam jej żeby się nie stresowała, na dobrą sprawę pralka Siemensa powinna przetrzymać i wojnę ;-) - tylko żeby nie mówiła o wieku pralki mojemu M (choć widać po niej że nie jest to najnowszy krzyk mody), żeby się na przykład przy okazji jakiegoś konfliktu mu nie przypomniało i nie rzucił tekstu że zamiast zapłacić to nam jakąś starą pralkę wcisnęła. Różnie to z chłopami bywa. A pranie (kończy sie drugie) jak na razie super, fajnie odwirowane szybko wyschnie (aczkolwiek już zauważyłam że jedna moja bluzka nie wytrzymała szybkiego wirowania i się rozciągnęła - w sumie lepiej bo jej nie lubilam ;-)). Jak się czyta metki na ciuchach to naprawdę wielu w ogóle nie należałoby odwirowywać a najlepiej prać ręcznie, wielkie dzięki.

Dobrze,że pralka działa i ciocia też ładnie w końcu się zachowała.
Co do torta to będzie masa śmietankowa z brzoskwiniami i malinkami mniam jak sobie o nim pomyślę to już mam ochotkę go zjeść a będzie do 16 musiał jutro czekać.

reklama
Do góry