reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry, widzę, że jestem dziś druga na posterunku ;-)

Cieszę się, że Wam się podoba mój avatarek - który wreszcie sobie zrobiłam już po 2 latach na BB ;-):-D

Maksiowi żadne krostki nie przybyły od wczorajszego popołudnia, i nie podchodzą mu płynem. Wyglądają jak małe bąbelki po ugryzieniu komara, jest ich ok. 15-20. Sama nie wiem. Ale po przebudzeniu miał 37C, chyba posiedzi dziś w domku, szczególnie, że pogoda słaba - pochmurno i ohydnie! Będę go oglądać bo chyba nic mądrego na razie nie wymyślę.

Wczoraj mi dziecko zasnęło o godzinie 17 :rofl2::szok: Potem się obudził ok. 22, zjadł kaszę z butli, płakał, rzucał się po łóżku.... ale od 23 znów spał, aż do 6.20. Fajnie mam ze spaniem mojego syna naprawdę - nigdy nie można przewidzieć o której zaśnie i ile będzie spał :baffled:

Elisabeth - 6kg - niesamowite.... Ja bym była szczęśliwa, gdybym - o ile się uda zajść - z drugim przytyła nie więcej niz 15kg!

Cloe - brawa za odwagę - zobaczysz, wkrótce pokochasz jazdę autem! :tak:

Sikoreczka, super fotki - dzieciaczki śliczne i mamusia też!

Sewa, a kiedy Ty wyjeżdżasz? Do UK, dobrze pamiętam?

Nasze obrączki są z bialego złota, wypukłe, piaskowane, a przez środek biegnie cieniutki paseczek z żółtego złota. Dzięki temu pasują do każdej biżuterii. Muszę swoją oddać do piaskowania bo trochę się zrobiła świecąca ;-)

dzien dobry

wpadłam się zameldowac że jestem , wróciłam i było super :-):-):-):-):-) zwiedzilismy Rzym i bylismy na Capri, a reszte czasu spędzilismy w Mondragonie na plazowaniu nad super ciepłym morzem lub podziwianiu pięknych gór :-)

jak będe miała chwilke to wkleje pare fotek, bo na razie to mam tone prania, a Maja na dodatek dziś w nocy dostała kataru :-(

wszystkim dziękujemy za życzenia z okazji rocznicy

Witam:-). U nas nawet przyjemnie, ale w nocy to byla burza:szok::szok::szok::szok: kolo mojego bloku wyrwalo takie duze drzewo z korzeniami:szok:.Obudzila mi Natalke i nie mogla usnac bo boi sie burzy, ale posiedzialam troche przy niej i jakos w koncu zasnela. Za to Kubusia wogole nie ruszyło:shocked2::happy2:, ale to dobrze. U mnie tez wczoraj byla burza:no: pokłóciłam sie z M:baffled:, ale mniejsza z tym. Tak mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Teraz pojechal z Natalka na zakupy, Kubuś śpi, a ja co.... na BB:tak:.

Pycha ciesze sie ze wakacje ci sie udaly i licze na foteczki;-):tak:

Ola obserwój synka - moze to jednak nie ospa:eek::baffled:

Sikoreczka fotki super, dzieciaki piękne:tak::tak:

Iwona, oby pogoda w relacjach z mężem się poprawiła!
Widzę, że miałaś noc pełną wrażeń - a u nas tylko padał deszczyk.

witam rankiem
dzis pogoda nie dopisuje jak ostatnio caly czas z reszta ale mam chwile rozrywki bo jade na spotkanko babyboomowych mamusie z uk :tak: doczekac sie juz nie moge mam nadzieje ze trafie:-p pozdrawiam i zyczyy milego dnia

Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu dla Vici i jej meza.

Oczywiście również dla męża Vici najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin.

reklama
Do góry