reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ola K To u was podobnie jak u mnie .Nie dość że chłopina przyjeżdża z pracy o 19 to jeszcze siada przed komputer albo w ramach pracy z domu albo dla relaksu:dull: Wkurza mnie to ale czasem jak zamiast przed kompem siada przed telewizorem i uważa że to jest właśnie jego czas dla nas to mało mnie nie szczyści:sorry: a najlepsze w całej sytuacji jwst to że on uważa że jestem cały czas zmęczona i nic mi się nie chce a ja mogę to samo o nim powiedzieć i jak tu się dogadać... Brakuje nam wspólnej pasji czegoś przy czym moglibyśmy spalać się jednocześnie tyle że na dzień dzisiejszy nie mam poijęcia co to może być:dull:

reklama
Ola K To u was podobnie jak u mnie .Nie dość że chłopina przyjeżdża z pracy o 19 to jeszcze siada przed komputer albo w ramach pracy z domu albo dla relaksu:dull: Wkurza mnie to ale czasem jak zamiast przed kompem siada przed telewizorem i uważa że to jest właśnie jego czas dla nas to mało mnie nie szczyści:sorry: a najlepsze w całej sytuacji jwst to że on uważa że jestem cały czas zmęczona i nic mi się nie chce a ja mogę to samo o nim powiedzieć i jak tu się dogadać... Brakuje nam wspólnej pasji czegoś przy czym moglibyśmy spalać się jednocześnie tyle że na dzień dzisiejszy nie mam poijęcia co to może być:dull:

No to pozwólcie że się do Was dołącze :-(, my razem lubimy przestawiać meble ale to nie hobby na codzień. A jak będziemy dziadkami z reumatyzmem i bez siły to mebli nie ruszymy i co wtedy ( jak w ogóle jeszcze będziemy ze sobą :sorry:)

Czarna :no::no:, które to już takie zdarzenie tam u Ciebie, aż strach :szok:.

Ania 2 niestety:no::no::no::no: wcześniej była sąsiadka(trochę dalsza) a teraz ON
mieszkają kilka domów odemnie aż strach pomyśleć:no::no: wierzyć mi się w to nie chce wogóle :szok::hmm::hmm: wczoraj było słychać krzyki jak Ona go znalazła..... Boże jak Ona biedna krzyczała:-:)-:)-( a ich córeczka chodziła dziś i pytała :gdzie Tatuś???bo ona chce do tatusia??!!!"":-:)-(

kur... jakie to życie jest nie sprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie kochani nadrobilam troche waszych postow ale nie mam weny do pisania,jesy mi tak bardzo smutno bo moja mama wlasnie wyjechala:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Wogole mam jeden wielki metlik w glowie,mam ochote gdzies wyjsc isc jak najdalej od tej codziennosci i monotoni ktora coraz bardziej sie poglebia.............oczywiscie z dzieckiem bo tylko ona jest moim najwiekszym skarbem swiata:happy::-)Powiem wam ze nie jest tak jakbym chciala zeby bylo.:no:ale juz nie mam sensu nawet tu pisac dzisiaj.Musze sie przespac z tym wszystkim i jutro na nowo spojrzec na codziennosc zycia.....

Cześć dziewczęta. Mąż na tyle już doszedł do siebie że też dziś się pożegnaliśmy i pojechał do pracy:-(
Agatka i Ola.K wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
A ja czyszczę dysk bo mam coś mało miejsca:-DI muszę obrać miskę jabłek na przetwory- będę je wkładać w słoiki i w zimę będzie jabłecznik:-pNo i jeszcze usypiam dzieciaczki żeby ciut posiedzieć w spokoju;-)

Ewcia Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
kwiaty030.gif

Ewcia - to Ty masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego!!! :tak:
Pewnie, że się stęskniłam ;-)

Iwonka - mam nadzieję, że jutro będziesz mieć lepszy humor i że nowy dzień rzuci Ci nowe światło na pewne sprawy. Trzymaj się!

Czarna - straszne... :no:

ania138, cloe - możemy sobie ręce podać... kiedyś mieliśmy z mężem wiele wspólnych pasji, teraz się to rozmyło. Mąż za dużo ma pracy, a jak już ma chwilkę wolnego to i tak niewiele możemy zrobić, bo jest małe dziecko...

reklama
Do góry