reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia...... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Samych słonecznych dni, spełnienia wszystkich marzeń!

My dziś byliśmy u koleżanki na działce.... było świetnie. Dzieci zadowolone, mamy też :tak:

Iwonka nie smuć się...... jutro na wszystko spojrzysz inaczej i zaświeci słoneczko :tak:

Ola zdrówka życzę :tak:

Czarna smutna historia :-(

Dziewczynki idę spać, bo padnięta jakaś jestem. Dobranoc!

reklama
A ja też już mówię dobranoc bo coś mam dziś neta przeciążonego i wszystko wolno mi się otwiera:-:)tak:Nawet zdjęć nie mogę wrzucić i co chwil;ę wywala mnie z forum:no:Dobranoc

Dla Ewci i Agatki wszystkiego najlepsiejszego!!!!
A my dzisiaj zabiegani. Musiałam jechac odebrac zaświadczenie ze skarbówki:baffled: A potem wybrałyśmy się do reala bo mi pieluch brakło. Towarzyszyła mi moja mama, bo ma urlop. Teraz mnie okropnie nogi bolą :unsure: No i oczywiście ostatnio miałam za dużo spokoju...to mi lodówka nawaliła. :dull: Po prostu:wściekła/y::growl::unibrow:Dobrze że nie mam w zwyczaju zapełniac lodówki po brzegi to zaniosłam towar szybkopsujący do sąsiadki i czekałam na męża. Przyszedł i mnie dobił do reszty. Dowiedziałam się że lodówka się zepsuła bo jej na czas nie rozmroziłam:szok::shocked2: Po czym rozkazał natychmiastowe rozmrażnie. :angry::realmad::angry: Po wymianie zdań wyłączyłam sprzęt jak rozmarzło umyłam, M pozamiatał z tyłu i... nadal nie działa!!!(jakby miało zacząc działac bo jest czysta!) Więc jutro muszę dzwonic w poszukiwaniu fachowca. I znowu wydatki.:-:)sorry:

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO także ode mnie :tak:.

sikoreczka to Ci się narobiło, a ja właśnie mam ten nawyk zapychania lodówki i zamrażarki. Powodzenia jutro, oby tylko Ci się nie trafili fachowcy z usterki.

Iwonka głowa do góry "...po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój..." życzę Ci tego.
To ja już też życzę Wszystkim pluszowych snów i do juterka. Dobranoc.

PS. Jutro będę odtwarzać utracone pliki :sorry:, aż się boję co mnie czeka!!!
Na tvn śpiewają Boys`i "Jesteś szalona" lecę oglądać :-D:-D;-)

reklama
Do góry