reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Grzybki mi sie dusza,dziuecko spi a ja w necie buszuje:tak:ja Ewcia:-D:-D:-Dale zaraz moj przychodzi i mi juz zapowiedzial ze bedzie sobie grac:dry:a niech se gra ja sobie po lezakuje troszke:tak:Musze jeszcze rybke usmazyc bo miala byc wczoraj ale nie bylo jakos czasu i dzis bedzie:tak:i jeszcze zupke gotuje.:-p

reklama
Witam. Ja dopiero wróciłam do domu. Jak człowiek idzie do supermarketu to kilka godz. wyrwanych z życiorysu ;-) Wypatrzyłam taki piękny zestaw obiadowy, a jakoś ostatnio nachodzi mnie na takie rzeczy i już go brałam do koszyka, ale coś mnie tknęło. Pięknie zapakowany, bez rozwalonego pudła ( w supermarkecie to dziwne) zawołałam panią, aby mi to pudło otworzyła, bo chcę to kupić i chciałabym zobaczyć, czy wszystko z tymi talerzami ok. I co się okazałało :szok::szok::szok::szok: brakowało talerza do drugiego dania i trzech filiżanek :szok::szok::szok::szok: a tylko jeden komplet taki był, ale bym sobie kupiła :szok::szok::szok: a tanie to nie było :no: no i chora jestem bo teraz będę chodziła do skutku.... aż spotkam bo strasznie mi sie spodobał :tak:

Boli mnie głowa nadal, ale to chyba od ciśnienia, bo wieje jak walnięte :confused:. Idę kawę wypić i muszę posprzątać mieszkanko, bo jutro mam gości.

Do potem.

hej

u nas tez wiatr, raz deszcz, raz słońce, czyli ogólnie do d..y

Maja ma znów katar, juz zaczynam sie martwic, bo coś często ma katar :-:)-:)-(

bylismy na zakupach, kupiliśmy w końcu dla małej buciki jesienne i mase innych rzeczy i oczywiście zostawilismy trochę kasy w sklepach :no:

iwonka widze że już lepiej z Vanesską, mi dopiero dziś s ię przypomniało, ze na biegunkę dobre sa paluszki

i mnie tez dziś boli głowa :no::-(

Chyba nikogo dziś już tu nie ma. Maksio usnął - buszował od 6 do 20, zero drzemki, oczywiście cąły czas mamusia musi być z nim.... no a teraz usiadłam trochę popracowac wreszcie.

Dobrej nocki wszystkim i miłego wieczoru!

Pycha zdrowka dla Majeczki,moze to jakis alergiczny katar....
OlaK No faktycznie,jak dziecko w dzien nie spi to nie jest ciekawie,moja czesto nie chce spac ale ja i tak z nia ide sie polozyc i czesto po nawet kilkudzesieciu minutach ale usnie
Wow rzeczywiscie pustki ale to normalka w weekend:tak:moje dziecko dopiero teraz zasnelo,dzis pozno miala drzemke:dry:

Hello wieczornie :)

Byliśmy dziś obejrzeć jeden domek, nawet fajny był. Ale jeszcze się wstrzymamy z decyzją aż obejrzymy kilka innych :)

W porownaniu a Wawa to tanio,bo nasza(tescia) gdzie teraz mieszkamy bank wycenil na 700 tys zl i tez jest nieco ponad 1000m2 i to jest tak zwana dzialka bez mediow,nie ma kanalizacji miejskiej(szambo) gazu ziemnego tylko sama zimna woda miejska.

reklama
Do góry