iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kuzwa ZJADLO MI POL POSTA

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tak piszecie o tych zdjeciach..... a ja nie bardzo sie orientuje
Macie zdjecia na kompie i przesylacie je do fotografa internetem i on je wywolouje???
czy mowicie o takich normalnych kliszach?sory za pytania, ale naprawde ja nie mam o tym pojecia
![]()
Sewa no właśnie myśłe kogko,czy mu nas oboje cz y cała trójeczke nas jeszcze myśle,hehe...
A gary u mnie tez leża,bo jakos nie lubie zmywac,kiedys lubilam,ela chyba mi przeszło hmmm.
Ja też dziś pozmywałam. Niecierpię tego robic,ale może niedługo dorobię się zmywarki. Przez tę choler** lodówkę muszę czekac na zmywarkę.
Wytrzymam do remontu kuchni!
Mężo przywiózł dzisiaj grzejniki i będzie ciepełko w tym roku bez męczarni!:-) Tak wogóle to mnie od dwóch dni M rozpieszcza. Przynosi mi wieczorami czekoladę.Uwielbiam!!!
Dawidku proszę nie męczyc mamusi i wyjśc!!!! Koniec tego dobrego!!!!![]()
Witam oj malo czasu malo ale w koncu porzadeczek cacy:-)
Widze wiekszosc jakas zabiegana sie zrobila.
Basenik rzeczywiscie fajniusia sprawa ale w sumie od niedawna bo w koncu plywa sam z kolkami(rekawkami)ja obok niego i teraz oboje mamy frajde.
Oj Iwonka ty to masz fanie jak nie chce ci sie gotowac moj nie lubi gotowcow no chyba,ze opakowania nie wiedzi to nie zawsze sie kapnie
Oj Dawidek wyjdz wyjdz bo chcemy cie poogladac![]()