reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj wszyscy mówią dobranoc a ja dopiero czas znalazłam- byłam na grzybach, zbierałam orzechy, trawę kosiłam i teraz grzyby gotowałam i suszyłam:szok:Normalnie kobieta pracująca:-DPadam z nóg ale jeszcze poczytałam co u Was:-)
Iwonka twoja lista jest poprostu bombowa:-Dale masz zachcianki:tak:
Ania grzyby możesz teraz jeść a mi kiedyś lekarka z oddziału dziecięcych chorób zakaźnych powiedziała że dzieciom do 12 lat nie powinno się grzybów dawać:tak:Fakt że ja jako dziecko to jadłam od zawsze ale dużo jest zatruć podobno i dziwnych wysypek:tak:
Wioecie co nie pamiętam już co miałam jeszcze napisać i to oznacza ze na mnie pora spać:tak:Dobranoc

Dziendoberek.U nas jest zimno i przymrozek ludzie juz skrobali szyby w autach brrrrrrrrrrrrrr.Ale widac,ze na dzionek zapowiada sie ladniutko:-)

U nas grzeja nawet w lecie i trzeba sie pilnowac aby przypadiem nie odkrecic kaloryfera bi juz nasakra by byla przy 30 na zewnatrz a w domu jeszcze kaloryfer.

Dzień dobry!

Buuuuuuu u mnie nie grzeją i mam okropną zimnicę :-(aby się wykapać muszę włączać dmuchawę, bo inaczej podczas kąpieli można zamarznąć :baffled:

Jędrek znowu wstał o 7:00 :baffled: ja chcę, aby spał do 9:00 tak jak ostatnio. Rety odzwyczaiłam się wstawać o tak wczesnej godz. ;-):tak:

Słonko dziś świeci piękne. Mam w planach wybrać się na spacer i do rodziców.

A na razie pije kawę i wcinam śniadanko. Przyłączy się ktoś?

reklama
Do góry