reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ciekawa jestem co wy powiecie
na moja przemiane. M sie podoba mowi ze wygladam duzo lepiej
. Na poczatku byl zaskoczony i troche pyskowal cos w stylu " ale ci odbija co chwila zmiana wygladu"
, ale ostatecznie powiedzial ze wygladam super:-).
IWONKA super masz dzidziunia w brzuszku

- przypomnialo mi sie jak ja pierwszy raz zobaczylam swoje dzieci na usg az sie wzruszylam i dobrze ze wszystko z malenstwem ok
ELISABETH widze zmiany w podpisie - fajna z was para
LEIKA pisalas ze domek wam sie podobal bedziecie chcieli kupic?

IWONKA super masz dzidziunia w brzuszku

ELISABETH widze zmiany w podpisie - fajna z was para

LEIKA pisalas ze domek wam sie podobal bedziecie chcieli kupic?

ania138
miłość w trzech wymiarach
Dzień dobry.
Dawidek zaczął się budzić średnio co 2,5 h
, ale jeszcze daję rade
.
Pralka już lata, a ja szybko na BB.
Dzisiaj chyba idziemy w odwiedziny do babci męża, przedstawić jej pierwszego prawnuka, no Majka jest jej pierwszą prawnuczką
.
A leżaczek już wybrałam: REWELACYJNE LEŻACZKI CORRADO GUCIO - CENY HURTOWE (248142302) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor 03
Iwonka jak patrzę na zdjęcia usg to aż mi sie miło robi, nie mogę ich długo oglądać bo
, jak człowiek szybko zapomina o bólu 

dziękujemy
, oby pomogło
A u mnie podobnie, Majka ma ponad 3 lata i teściowa nigdy jej nie wzięła na spacer, ale to dlatego że ja jej nie proponowałam a ona nie wyrywała się, nawet jak jeszcze nie pracowała, ale mi bardzo ten układ odpowiada bo nie trawię tej baby
.
A zapomniałam Wam powiedzieć że jak teście przyszli w pierwsze oficjalne odwiedziny do Dawidka to pierwsze słowa teściowej brzmiały "a gdzie ma dydusia"

, głupia baba nie nauczy sie że ja wychowuje dzieci bez smoczków ( przynajmniej Majkę mi się udało, zobaczymy ja teraz pójdzie ), kupiony jest ale jeszcze nawet nie otwarty.
Dawidek zaczął się budzić średnio co 2,5 h

Pralka już lata, a ja szybko na BB.
Dzisiaj chyba idziemy w odwiedziny do babci męża, przedstawić jej pierwszego prawnuka, no Majka jest jej pierwszą prawnuczką

A leżaczek już wybrałam: REWELACYJNE LEŻACZKI CORRADO GUCIO - CENY HURTOWE (248142302) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor 03
Iwonka jak patrzę na zdjęcia usg to aż mi sie miło robi, nie mogę ich długo oglądać bo

j atylko na hwilke jeszcze,,szukałam zdjec maluszka Ani
Aniu Dawidek cudeńko...śliczny,,,a siostra super mu się trafiła,,buziaki.....
my obiada bedziemy robic,jesc i do domu swojego,,,na pieterko robic baby,,bo jak sie napatrzylam u Ani,,to az sie chc3eetakie cudo...:-);-)

Ja ze Szwederka poszłam na Czyżkówko.Ania a z jakiego soiedla bylas i teraz jestes? ja mieszkalam na miedzyniu.
Co do tesciow to ja o moich nawet nie chce wspominac bo mieszkaja dwa przystanki od nas a ciezko im ruszyc dupe by wyjsc na spacer z dziewczynkami choc na godzinke bym mogla odpoczacPrzez 20 miesiecy zycia Emilki tesciowa wziela ja doslownie 2 razy na spacer i to bylo wtedy gdy bylam w ciazy z Natalka i od tamtej pory nic
![]()
A u mnie podobnie, Majka ma ponad 3 lata i teściowa nigdy jej nie wzięła na spacer, ale to dlatego że ja jej nie proponowałam a ona nie wyrywała się, nawet jak jeszcze nie pracowała, ale mi bardzo ten układ odpowiada bo nie trawię tej baby

A zapomniałam Wam powiedzieć że jak teście przyszli w pierwsze oficjalne odwiedziny do Dawidka to pierwsze słowa teściowej brzmiały "a gdzie ma dydusia"

ania138
miłość w trzech wymiarach
Iwonka
, dużo lepiej Ci w brązie
, super zmiana, też by mi się przydała ale nie mam pomysłu.

sewa
mamuśka ;-)
U nas dziś tylko 7 stopni :-
-
-( a wczoraj pomimo braku słonka było takie ciepełko.
Ja wczoraj byłam dokładnie dowiedzieć się o angielski dla Jędrka. Na pierwszy rzut oka wygląda to bardzo zachęcająco. Zapisałam go na lekcję pokazową na poniedziałek. Jestem ciekawa jak mały będzie się tam zachowywał. Na razie jest podniecony bardzo i jak wczoraj poszlismy do babci to powiedział jej, że mama zapisała go na anielski

Iwonka cudna fasolka. Jak oglądam takie foty, to też mam ochotę na taki brzucholek..... ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że teraz to zamordowałabym się sama z dzieckiem, z brzuchem i z czwartym piętrem bez windy
Leika fajnie, że domek sie podobał, może coś z tego będzie.
Pycha, Ewcia fajnie, że weselicha się udały

muszę zacząć cytować bo nie pamiętam co mam pisać 
A, witam nowe mamusie. Rozrasta się wątek. Super. Piszcie często.
Ania138 oj ta Twoja teściowa.....
Ja wczoraj byłam dokładnie dowiedzieć się o angielski dla Jędrka. Na pierwszy rzut oka wygląda to bardzo zachęcająco. Zapisałam go na lekcję pokazową na poniedziałek. Jestem ciekawa jak mały będzie się tam zachowywał. Na razie jest podniecony bardzo i jak wczoraj poszlismy do babci to powiedział jej, że mama zapisała go na anielski

Iwonka cudna fasolka. Jak oglądam takie foty, to też mam ochotę na taki brzucholek..... ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że teraz to zamordowałabym się sama z dzieckiem, z brzuchem i z czwartym piętrem bez windy

Leika fajnie, że domek sie podobał, może coś z tego będzie.
Pycha, Ewcia fajnie, że weselicha się udały

A, witam nowe mamusie. Rozrasta się wątek. Super. Piszcie często.
Ania138 oj ta Twoja teściowa.....
Dzień dobry! Niestety nie mam możliwości poczytać, wpadłam tylko się przywitać z Wami i życzyć miłego dnia!
W najbliższych dniach powinnam mieć obronę, ale kurczę zepsuła mi się komórka i muszę sama dzwonić na uniwerek łapać niemiłego pana, który pewnie zna już termin. Dlatego być może już dziś pojedziemy do Wawy.
Ogólnie u nas ok tylko jestem koszmarnie zmęczona.... jakoś nie potrafię za bardzo myśleć o tej ciąży, nie mam kiedy, poza tym jednak się martwię różnymi sprawami.... mam nadzieję, że jakoś to będzie, ale pewności nie mam
Pozdrowionka!
W najbliższych dniach powinnam mieć obronę, ale kurczę zepsuła mi się komórka i muszę sama dzwonić na uniwerek łapać niemiłego pana, który pewnie zna już termin. Dlatego być może już dziś pojedziemy do Wawy.
Ogólnie u nas ok tylko jestem koszmarnie zmęczona.... jakoś nie potrafię za bardzo myśleć o tej ciąży, nie mam kiedy, poza tym jednak się martwię różnymi sprawami.... mam nadzieję, że jakoś to będzie, ale pewności nie mam

Pozdrowionka!
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Wpadłam tylko dzień dobry powiedziec zjadamy śniadanko i do lekarza. Bo jeszcze nie zdążę
lekarz u nas trzy godzinki przyjmuje
Dzieciaki dzisiaj wstały po 8 więc sobie odespaliśmy.
Miłego poranka
Poczytam jak wróce

Podziel się: