reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Elisabeth, rowerek jest super!!

Dzięki za wsparcie w związku z obroną..... bronię się jutro między 13 a 15.30 - musimy czekać i będą nas wzywać. Jestem okropnie zdenerwowana, no ale co zrobić!
Bardzo proszę - trzymajcie jutro kciuki!!! Postaram się potem napisać, może wieczorem się uda :tak:

Buziaki serdecznie dla wszystkich, jesteście naprawdę kochane!!

A ja uśpiłam dzieci i zjadłam zupkę. Zrobiłam sobie dzisiaj flaczki i wyszły całkiem dobre:tak: Teraz się nad kawką rozmyślam, ale chyba najpierw umyję podłogi. :confused: Jeszcze muszę pościel uprac bo udało mi się dzisiaj zmienic. Jedno mnie cieszy że Madzia bez problemu łyknęła antybiotyk. Ufff Już się martwiłam że czekają nas zastrzyki:laugh2: Siostrze się internet wyłączył i od wczoraj nie mam nawet z kim pogadac przez cały dzionek. :baffled: Mężo wraca to ja jestem już taka zmierzła że :szok: Wczoraj na wieczór musiałam wyjśc bo miałam dośc. Dzisiaj chyba też tak zrobię. Idę do roboty :dry:

Ania 138 leżaczek fajny i nie drogi Może i ja się skuszę:confused: Musze to przmyśleć. Co prawda mam podobny po Julce Julka dostała po kuzynce kuzynka jeszcze po kimć tam więc nie wygląda tak ładnie Zobaczymy.

No to faktycznie chyba trochę wysłużony ;-),jak już przyjdzie i go sprawdzę to dam znać :tak:

Ania138 w poniedziałek były urodzinki Twojego męża :zawstydzona/y: Trochę spóźnione, ale szczere życzonka dla niego :tak:
Dziękuję, przekażę, napewno się ucieszy. :tak:

A co do domku... w Łasku jest, ok 25 km od Łodzi, jest raczej mały i przytulny - 130 m. Dom położony jest w dzielnicy wypoczynkowej, głównie tylko domy jednorodzinne.
Brzmi wspaniale :tak::tak:

Ale dziś dużo naklikałyście. Ostatnio praweie nie miałam zaległości a dziś aż 5 stron:szok:
Iwonkac wyglądasz super i też się powtórzę ale w ciemnych Ci ładniej:-)
OlaK jutro trzymam kciuki i to tak mocno ze je prawie połamię;-):tak:Powodzenia.Będzie dobrze:-)
Sikoreczka nie denerwuj się ale to normalne z tym chorowaniem. Moja Madzia jak chodziła do przedszkola to non stop zapalenie płuc i oskrzeli aż w końcu dostałam nakaz lekarski zeby ją wypisać bo w tym tempie mogło się to u niej skończyć astmą:tak:Odsiedziała w domku ponad półroku i teraz w zerówce nie choruje tak mocno, najczęściej jest podziębiona ale zaszczepiłam ją na pneumokoki:tak:
A u nas upał i uciekam na spacer do lasu- zbierać szyszki, żołędzie i liście:-D

Dziewczynki, przesąd mówi, że nie nalezy w takiej sytuacji dziękować, więc przesyłam Wam ogromne buziaki ;-):tak:

Lecę się pakować do wyjazdu i uczyć uczyć uczyć!

reklama
O rany ale mi wstyd zapomnialam pozdrowic Was od Novaczki jak prosila,mozna podgladac jej zycie na blogu u Martynki:tak::-)nie zabardzo ma czas zagladac na BB ale o Was pamieta:tak::tak::tak::-)

Ja dopiero wstalam i jestem zakrecona,moj szkrabek jeszcze spi:tak:zjadlam 3 miske zupki i mam ochote dalej isc lulu:sorry2:

OlaK Jestesmy myslami z Toba a szczegolnie jutro!Bedzie dobrze i nie denerwuj sie:tak::-)

Do góry