reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Jestem w szoku że takie pustki na BB
ja tu suę spodziewałam kilku stron od mojego ostatniego postu a tu prosze minuta i wszystko wiem;-)
Iwonka to rzeczywiście może zależeć od mikrofali jaki od kapusty tak sądze
Co do namiotu to świetny kulka też ma chopla na punkcie domków z krzeseł i koca Kto wie może i ja sie na coś podobnrgo skuszę?
Ola k kciuki zaciśniętę
:-)
Leika oby tym razem wam się udało
a co do tęsknoty za miastem to pewnie nma początku będzie ci brakowało zgiełku , ludzi za oknem, i wszystkiego pod ręką ale z czasem zaczyna sie dostrzegać plusy mieszkania we własnym domku .Ja tak miałam ale teraz mieszkanie w bloku mnie przeraża Nie martw się na zapas
Ania 138 ja również zaczynam zastanawiać się nad chrzestnymi dla dzidziusia i jestem przerażona bo brak mi odpowiednich kandydatów
Będzie trzeba coś wymyślić tylko nie mam pojęcia co
Poza tym mam tylko ślub cywilny i nie wiem czy tym razem ksiądz nie bedzie robił problemu. 

Iwonka to rzeczywiście może zależeć od mikrofali jaki od kapusty tak sądze

Co do namiotu to świetny kulka też ma chopla na punkcie domków z krzeseł i koca Kto wie może i ja sie na coś podobnrgo skuszę?
Ola k kciuki zaciśniętę

Leika oby tym razem wam się udało

Ania 138 ja również zaczynam zastanawiać się nad chrzestnymi dla dzidziusia i jestem przerażona bo brak mi odpowiednich kandydatów

sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja to mam chyba nocny dyżur dzisiaj. :-( Przed chwilką Adrianek marudził, bo miał 39 gorączki (jak myślicie czy po dwóch dniach antybiotyków powinno już ustępowac?) teraz zeszło i poszedł spac. No to Madzia wstała gotowa do zabawy
Chodzi po podłodze i gada na całego a wszelkie próby u śpienia kończą się awanturą
Szkoda tylko że potem rano nie odsypiają

sikoreczka79
Udało się uśpic towarzycho
To ja też pomykam:-) Dobrej nocki życzę

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Hej jestem pierwsza;-)Natalka w szkole zakupy zrobione a kuba wlasnie sie poklada. Dzis mam z nim wizyte u tego nefrologa - mam nadzieje ze ostatnia
OLA kciuki zacisniete i duzy kopniak ode mnie na szczescie
Jak tylko bedziesz mogla to daj znac czy sie obronilas - ale ja jestem pewna ze tak:-)
SIKORECZKA duzo zdrowka dla Adrianka - a dajesz cos malej zeby sie nie zarazila
LEIKA udanego kupna domku
ANIA 138 I CLOE mnie sie wydaje ze zawsze jest trudniejszy wybor chrzestnych dla drugiego dziecka - no chyba ze sie ma wiecej rodzenstwa, ale zawsze w koncu znajdzie sie kogos odpowiedniego

OLA kciuki zacisniete i duzy kopniak ode mnie na szczescie

SIKORECZKA duzo zdrowka dla Adrianka - a dajesz cos malej zeby sie nie zarazila

LEIKA udanego kupna domku

ANIA 138 I CLOE mnie sie wydaje ze zawsze jest trudniejszy wybor chrzestnych dla drugiego dziecka - no chyba ze sie ma wiecej rodzenstwa, ale zawsze w koncu znajdzie sie kogos odpowiedniego

Ania31
Mamy lutowe'08
Witam
Ania138 i Cloe tez mam ten problem bo z mojej strony mało kuzynów i kuzynek mam tylko siostrę która jest juz chrzestna i teraz nie wiem kogo kuzyn ślubuje w kwietniu moze jego przyszłą żonę albo jego a kobietę z ęza strony tu ich nie brakuje:-).Nie chciałabym brac dwoje z jednej strony nie wiem jak to bedzie
na razie myslę
sikoreczka79 zdrówka dla synka mój już na szczęście po chorobie
Pozdrawiam
Ania138 i Cloe tez mam ten problem bo z mojej strony mało kuzynów i kuzynek mam tylko siostrę która jest juz chrzestna i teraz nie wiem kogo kuzyn ślubuje w kwietniu moze jego przyszłą żonę albo jego a kobietę z ęza strony tu ich nie brakuje:-).Nie chciałabym brac dwoje z jednej strony nie wiem jak to bedzie

sikoreczka79 zdrówka dla synka mój już na szczęście po chorobie
Pozdrawiam
Hej. Moje dzieci też się zaczynają rozkładać
Magda wczoraj na noc dostała stan podgorączkowy więc jutro pójdę z nia do lekarza a narazie obserwuję.
Sikoreczka gorączka z regułu może do trzech dni trzymać przy czym przy antybiotyku szybciej ustępuje no chyba że to poważniejsza choroba typu zapalenie płuc czy angina
Leika ja przeprowadziłam się z miasta na wieś i powiem ci że nie załują chociaż czasami mam ochotę gdzieś się wyrwać
Idzie się przyzwyczaić
Na początku denerwowało mnie ze wszyscy wszystko wiedzą itp. ale potem to olałam a jak chcę pogadać to wystarczy wyjść przed dom i zaraz chętny się znajdzie na plotki
Ale czasami takie ograniczenia denerwują- brak połączenia częstego do miasta, brak lepszych sklepów, trudności z pójściem córki do szkoły bo ma implant ślimakowy. Poza tym jest ok. Dzieci są na świeżym powietrzu, blisko las i jeziora, jest fajny plac zabaw, i na pewno bezpieczniej dla dzieci niz w mieście. Głowa do góry. Będzie dobrze
OlaK trzymam kciuki

Sikoreczka gorączka z regułu może do trzech dni trzymać przy czym przy antybiotyku szybciej ustępuje no chyba że to poważniejsza choroba typu zapalenie płuc czy angina
Leika ja przeprowadziłam się z miasta na wieś i powiem ci że nie załują chociaż czasami mam ochotę gdzieś się wyrwać

OlaK trzymam kciuki

sikoreczka79
Dzień doberek! Wstaliśmy, pośniadaliśmy teraz pora na kawkę. Mleko za oknem
tak dziś u nas mgliście że nic nie widac. Adrianek nos do szyby przykleił i podziwiał.
Mały znów miał rano gorączkę
Mam nadzieję że mu zacznie przechodzic
Iwona c.28 Madzię też mam chorą i bierze antybiotyki
Tylko na szczęście lepiej to znosi i nie gorączkuje. Oboje mają jakieś anginowe paskudztwo bo gardła czerwone. Chyba ich na tym odpuscie przewiało

Iwona c.28 Madzię też mam chorą i bierze antybiotyki

reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witajcie u mnie sloneczko od rana w okna swieci

No i ja bede miala problem ze chrzestnymi i z ksiedzem
tym razem Vanesske ochrzcil ale obiecalismy mu ze slub koscielny tez wezmiemy.....nie wiem moze zrobiny chrzciny i slub za jednym zamachem

nie wiem czy wogole bede chciala wziasc koscielny

Podziel się: