reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania138 ja też miałam problem ale z chrzestnym i wzięłam chłopaka mojej siostry i w końcu powiedziałam co będzie to będzie ale na szczęście wzięli ślub:tak:
Iwonka z podobnych mam:-D
Ja już zmykam. Dobranoc

reklama
Jestem w szoku że takie pustki na BB:szok: ja tu suę spodziewałam kilku stron od mojego ostatniego postu a tu prosze minuta i wszystko wiem;-)
Iwonka to rzeczywiście może zależeć od mikrofali jaki od kapusty tak sądze:confused:
Co do namiotu to świetny kulka też ma chopla na punkcie domków z krzeseł i koca Kto wie może i ja sie na coś podobnrgo skuszę?
Ola k kciuki zaciśniętę:tak::-)
Leika oby tym razem wam się udało:tak: a co do tęsknoty za miastem to pewnie nma początku będzie ci brakowało zgiełku , ludzi za oknem, i wszystkiego pod ręką ale z czasem zaczyna sie dostrzegać plusy mieszkania we własnym domku .Ja tak miałam ale teraz mieszkanie w bloku mnie przeraża Nie martw się na zapas
Ania 138 ja również zaczynam zastanawiać się nad chrzestnymi dla dzidziusia i jestem przerażona bo brak mi odpowiednich kandydatów:szok: Będzie trzeba coś wymyślić tylko nie mam pojęcia co:no: Poza tym mam tylko ślub cywilny i nie wiem czy tym razem ksiądz nie bedzie robił problemu. :dry:

Ja to mam chyba nocny dyżur dzisiaj. :-( Przed chwilką Adrianek marudził, bo miał 39 gorączki (jak myślicie czy po dwóch dniach antybiotyków powinno już ustępowac?) teraz zeszło i poszedł spac. No to Madzia wstała gotowa do zabawy:baffled: Chodzi po podłodze i gada na całego a wszelkie próby u śpienia kończą się awanturą:dry: Szkoda tylko że potem rano nie odsypiają:sorry2:

Hej jestem pierwsza;-)Natalka w szkole zakupy zrobione a kuba wlasnie sie poklada. Dzis mam z nim wizyte u tego nefrologa - mam nadzieje ze ostatnia:tak:

OLA kciuki zacisniete i duzy kopniak ode mnie na szczescie:tak: Jak tylko bedziesz mogla to daj znac czy sie obronilas - ale ja jestem pewna ze tak:-)

SIKORECZKA duzo zdrowka dla Adrianka - a dajesz cos malej zeby sie nie zarazila:confused:

LEIKA udanego kupna domku:tak:

ANIA 138 I CLOE mnie sie wydaje ze zawsze jest trudniejszy wybor chrzestnych dla drugiego dziecka - no chyba ze sie ma wiecej rodzenstwa, ale zawsze w koncu znajdzie sie kogos odpowiedniego:tak:

Witam

Ania138 i Cloe tez mam ten problem bo z mojej strony mało kuzynów i kuzynek mam tylko siostrę która jest juz chrzestna i teraz nie wiem kogo kuzyn ślubuje w kwietniu moze jego przyszłą żonę albo jego a kobietę z ęza strony tu ich nie brakuje:-).Nie chciałabym brac dwoje z jednej strony nie wiem jak to bedzie:confused:na razie myslę:baffled:

sikoreczka79 zdrówka dla synka mój już na szczęście po chorobie

Pozdrawiam

Hej. Moje dzieci też się zaczynają rozkładać:baffled:Magda wczoraj na noc dostała stan podgorączkowy więc jutro pójdę z nia do lekarza a narazie obserwuję.
Sikoreczka gorączka z regułu może do trzech dni trzymać przy czym przy antybiotyku szybciej ustępuje no chyba że to poważniejsza choroba typu zapalenie płuc czy angina
Leika ja przeprowadziłam się z miasta na wieś i powiem ci że nie załują chociaż czasami mam ochotę gdzieś się wyrwać:-DIdzie się przyzwyczaić:tak:Na początku denerwowało mnie ze wszyscy wszystko wiedzą itp. ale potem to olałam a jak chcę pogadać to wystarczy wyjść przed dom i zaraz chętny się znajdzie na plotki:-DAle czasami takie ograniczenia denerwują- brak połączenia częstego do miasta, brak lepszych sklepów, trudności z pójściem córki do szkoły bo ma implant ślimakowy. Poza tym jest ok. Dzieci są na świeżym powietrzu, blisko las i jeziora, jest fajny plac zabaw, i na pewno bezpieczniej dla dzieci niz w mieście. Głowa do góry. Będzie dobrze:tak:
OlaK trzymam kciuki:tak:

Dzień doberek! Wstaliśmy, pośniadaliśmy teraz pora na kawkę. Mleko za oknem:-D tak dziś u nas mgliście że nic nie widac. Adrianek nos do szyby przykleił i podziwiał.:laugh2: Mały znów miał rano gorączkę:baffled: Mam nadzieję że mu zacznie przechodzic:confused:
Iwona c.28 Madzię też mam chorą i bierze antybiotyki:dry: Tylko na szczęście lepiej to znosi i nie gorączkuje. Oboje mają jakieś anginowe paskudztwo bo gardła czerwone. Chyba ich na tym odpuscie przewiało:confused2:

reklama
Witajcie u mnie sloneczko od rana w okna swieci:tak::cool2::cool2::cool2:No i ja bede miala problem ze chrzestnymi i z ksiedzem:szok:tym razem Vanesske ochrzcil ale obiecalismy mu ze slub koscielny tez wezmiemy.....nie wiem moze zrobiny chrzciny i slub za jednym zamachem:confused::confused::confused:nie wiem czy wogole bede chciala wziasc koscielny:confused::confused::confused:

Do góry