reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dużo zdróweczka dla biednych chorowitków (Madzi i Jędrusia). Moim już chyba zaczyna puszczac. Adrianek nie miał gorączki na wieczór zobaczymy jak nocka, a Magdusia juz nie ma czerwonego gardziołka. Byle do rana:tak:
Dobranoc wszystkim:-)

Dzień dobry!

U nas noc koszmarna :-( Jędrek ma katar gigant :-( najgorsze jest to, że on wydmuchać nosa nie umie :confused2: ale kiedy miał się nauczyć, jak on drugi raz w życiu gila ma :confused2:

Jeszcze do tego mają dziś przyjść mi drzwi montować. Zarąbisty dzień mi się zapowiada :hmm:

Dzien dobry.

OLA WITAMY PANI MAGISTER:-):-):-) OGROMNIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE - SPISALAS SIE NA MEDAL:tak::tak::tak: . Bardzo bardzo sie ciesze:-)

Ja juz pranko powiesilam a teraz sniadanko i kawusia;-). Bylam na poczcie porobilam oplaty tylko braklo mi rachunku za telefony:confused2:. Przychodze wiec do domu szukam a tu nic:szok: nigdzie nie ma. Zadzwonilam do M opierdzielilam go ze zarzucil gdzies rachunek i nie moge go oplacic, ale sie znalazl. Jak bralam z szuflady z regalu pilniczek ( bo mi sie paznokiec zlamal) to ten rachunek spadl mi z polki do szuflady i tego nie zauwazylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. No i M niepotrzebnie zjechalam:baffled::huh:. Chyba trzeba go bedzie przeprosic

SEWA - oj biedny Jedrus:-( duzo zdrowka dla niego i buziaki ode mnie. Zapusc mu kropelki do noska zeby mu ulzyc, a ty jak sie czujesz bo pisalas wczoraj ze nie najlepiej.

W ogole wszytkim chorowitkom duzo zdrowka:tak:

Iwona Jędrkowi psikam Euphorbium, podaję mu też eurespal, tak mi wczoraj pediatra przez tel. poradziła. A ja też padam, nie dosć, że nie wyspana jestem, to jeszcze boli mnie głowa i też zaczyna mi się katar. Oj, ciężko mi dziś :sick:

Co do rachunku, to chyba trzeba ślubnego przeprosić ;-) żeby się nie dąsał :tak:

Dzień dobry!

Sewa - współczuję nocki...

U nas też nie najlepsza była - mały z zegarkiem w ręku budził się dokładnie co dwie godziny na cyca :dry:

reklama
Nic nie mam w domu na zaziębienie :szok::szok::szok: jakoś tak mi się wszystko skończyło :-( Właśnie zadzwoniłam do mamy i ma mi coś zakupić i przynieść, to sobie zaraz zaaplikuję.

Leika oj to też miałaś ciekawie. Jędrek jak był na cycu, a długo był, to też mnie w nocy męczył. Współczuję.

Do góry