reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona.c- czy możesz mi wyjaśnić jak wyglądało to pilnowanie przez skype? bo byłąm wszoku jak to przeczytałam no i chyba top nie był zart?
A rachunki to najwygodniej płaci się przez internet, załóżcie sobie konto internetowe, polecam, nie pamiętam kiedy w kolejce na poczcie stałam...
A co do mamy to życze żeby szybko wróciła do zdrowia ale powiem Ci że czasami taki zdrowy opierdziel potrafi otrząsnąć człowieka i bierze sie w garść i mam nadzieję, ze Twoj mama pójdzie w końcu do lekarza...

Ponawiam swoje pytanie:
O co chodzi z tymi gołąbkami z mikrofali?:baffled:
Czy jest gdzieś przepis na nie?

ELISABETH pilnowanie przez skype wyglada tak ze Ania ( mojego M siostrzenica ma 7 lat) jest chora wiec nie chodzi do szkoly i nie mogla z mama pojsc do lekarza bo ta szla do gina wiec wlaczyla jej skype i rozmawialam sobie z nia zeby sie nie bala:tak:. Ot i cala filozofia;-). Mama poszla do lekarza i dostala leki - nie dali jej skierowania do szpitala chociaz mowia ze wyniki zle:szok::szok: nasza chora sluzba zdrowia:wściekła/y::wściekła/y:

A z golabkami to chodzi o to zeby nie parzyc kapusty w garze i sie nie meczyc to wystarczy ja wlozyc do mikrofali i tez liscie zmiekna i juz mozna farsz w nie zawijac. Mniej roboty i balaganu:-):-)
Ja przelotem..... montują u mnie w końcu drzwi :tak::tak: o ku.....wa (przepraszam za słowo, ale nie da się tego inaczej opisać) ale rozpierdziuchę mi zrobili :szok::szok::szok::szok: bajzel na całego :szok::szok::szok: będę potem do nocy sprzątała :szok::szok::szok:

SEWA to ja ci wspolczuje tego sprzatania pozniej:no::eek:

EWCIA a ty tak ostatnio ciagle przelotem - zalatana strasznie;-);-). Duze buziaki dla Matetka i szybkiego wyzdrowienia od ciotki z BB:-)

reklama
No czasem tak jest ze sie czlowiek cos spyta ale jakos nikt nie odpowie i trzeba ponawiac swoje pytanko;-):tak:
Ja czekam na kuriera z tym namiotem dla Van:-)

Dzieki za szybką odpowiedź w sprawie gołąbków... a ile to musi byc ta kapusta w tej mikrofali?? i taka cała się wkłada czy liście wczesnieuj odrywa?? pytam bo gołąbków nigdy nie robiłąm

reklama
Do góry