Pycha
mama Mai i Marty
a ja, jak sie rozsiadłam, to nie mogę sie ruszyć do tego sprzatania 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas taki dodatek na dziecko tez nie jest duzy
ale sa inne dodatki do dochodow dla niepracujacych a wychowujacych i troche sie tego moze nazbierac jesli jedna osoba pracuje tak jak u nas w domu moj maz i utrzymuje 3 osoby
Pycha sprzątanie nie zając nie ucieknie:-)
U mnie rodzinnego troszke jest bo 3 dzieci to rodzina wieledzietna i dostaje wiecej o pare złotych zresztą moi chłopcy maja obiadki w szkole z tej okazji bo pracuje tylko mąż i gmina stwierdziła ze sie nalezy jak maja jakąś kase to tez cos nam skapnie.Głupio mi bo nie narzekam jakoś dajemy sobie radę, ale kazdy mi mowi że skoro daja to mam nie patrzec i brać sa ludzie w lepszych sytuacjach ode mnie i sie nie wstydza stać po kase.(sama znam takich )