reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny. Witam w ten ponury i zimny dzień. Juz nawet mnie zaczyna jakis kaszel męczyć:-(Co za pora roku:no:Ja chcę lata:sad::errr:Wczoraj się szybko pożegnałam bo mnie wyszywanie wciągneło a dziś mi zabrakło nici zeby skończyć:crazy:Idę później na zebranie do córki więc muszę szybki obiad zrobić. Mały spi teraz. Rany jak mu się wszystko przestawia.Dobra zmykam obiad szykować

iwona dzięki :-)

słuchajcie chciałam wam zareklamowac fajne bajki edukacyjne Mądry Maluch, moja Majka jest zachwycona, przez cała bajkę siedzi wpatrzona jak w Teletubisie, a ja mogę spokojnie sobie sprzatac, a pozatym duzo może sie nauczyc, my mamy obie części, a kazda składa sie z 5 płyt, czyli razem 10 płyt

acha fajny jest też piesek Puupy, ale mamy na razie tylko jedną 4 część, ale mała tez dużo z tej bajki wyniosła

Dzien dobry.
Mnie od rana boli glowa.:baffled::-( Z reszta noc tez byla nie fajna -Grzes z nami spal, bo nie mogl sie odessac. Niby spal, ale jak poczul,ze nie ma cycusia, to sie budzil.
A wczoraj tez mialam przeboje -o 15 "popsuly" sie moje dzieci. Grzesiek obudzil sie, ale niedospany i plakal. Nie chcial jesc i nie mogl zasnac. Non stop plakal i nie mozna bylo go uspokoic. Jak w koncu (po godzinie placzu) zasnal, to Maciek zaczal. Mial swoj histeryczny placz-krzyk. Gdy Macius sie uspokoil i postanowil pojsc do lozka spac, to Grzes sie obudzil i robilam za smoczek, az do powrotu m. z pracy, czyli kolo 18. Nie pytajcie jak bylam zmeczona...:-(
Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepszy dzien.:tak:

Sikoreczka masz sliczne dzieciaczki. A Madzia to ma (powtorze sie) piekne oczka i jakie dlugie rzesy!:szok::-) Duzo zdrowka dla dzzieciaczkow.

Pycha pasuje ci ten kolorek. Ladnie wygladasz.:tak:

Witam u mnie tez pochmurno........
Sikoreczka Ach te piekne oczy..........:) Zdrowka zycze dzieciaczkom.
Pycha no i chyba wlosy nabraly blasku prawda? Mysle ze dobrze ci w tym kolorze:) a o tych bajkach nie slyszalam....choc tez czesto kupuje takie cuda dla Vanesski.I zauwazylam ze duza ucza :)

Asiulinkamam nadzieje ze nie czesto masz taki koncert od dzieci na codzien.....bo wiesz ja tez bede miala gdzies taka roznice wieku miedzy dziecmi....:)

Dzień dobry!

Sikoreczka - zdrówka życzę!

Pycha- staram się zaglądać tak często jak moge, przynajmniej dwa razy dziennie, ale Nati jest dość marudny przez tą chorobę i nie daje mi do kompa dojść.
Dziś mam po południu hiszpański i muszę się pouczyć...

Witam kochane! dziekuje wam serdecznie za wszystkie slowa otuchy. Emocje mi troche po nocy opadly, ale decyzji nie zmienie. On wyjezdza w lutym na rok to bede miala czas zeby wszystko poukladac i zorganizowac. jak wroci to decyzja ostateczna. moze jak cos straci to zrozumie co mial i nie umial docenic. Ja tez nie bylam bez winy, dwojka dzieci zaraz po sobie to duze obciazenie, ale od roku staram sie naprawde i nic z tego. wiec widocznie nie pisane nam byc razem. Najgorsze w tym wszystkim jest to , ze go kocham... :-(.

to jeszcze raz ja kochane. na galerii BB zalozylam album dziewczynkom. jesli chcecie zobaczyc moje skarby to ten album jest na stronie 16 "czarna83". Pozdrawiam serdecznie i wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowko, ich mamom duzo wytwalosci bo nocki nie przespane. 3majcie sie cieplutko!

reklama
Do góry