reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam. Od samego rana tyle naklikałyscie ze szok:-DNormalnie nie można wziąć wolnego od BB bo zaraz tyle zaległosci anrosnie:laugh2:
Iwonkac28 ten blond u ciebie to się myli chyba dlatego zena awatarku blondyna jeszcze jestes:-D
Bodzinka ale fajny krasnal:tak:no i ile tam u ciebie śniegu:szok:U mnie nawet mrozów nie ma :no:
Inna dobrze że Oliwce nic się nie stało:tak:
A wszystkim martwiącym się sepsą piszę że lekarze mówią aby nie panikować bo epidemia nie grozi. Jeśli u naszych dzieci zauważymy przeziębienie idziemy do lekarza i nie leczymy na własną rękę a kiedy stan się pogarsza i dochodzi osłabienie całego organizmu to też do lekarza. Sepsa to końcowe stadium infekcji bakteryjnej i nie leczona zagraża życiu. Szczepienia nie chronią przed sepsą bo ona się składa z różnych szczepów bakteryjnych. No i ci którzy niestety nie przeżyli sepsy to nie jest tak do końca prawda ze to wina lekarza. Po prostu za późno trafiają do szpitala i za późno dostają leki. Tyle sie dowiedziałam dziś od 2 lekarzy w telewizji:tak:

reklama
Aniab też to słyszałam.Ale strach gdzieś tam pozostaje...Choć staram się nie panikować.Dobra ide jeśc:-)

Cześć.
Wczoraj miałam dzień beż kompa, jeden w w miesiącu nie zaszkodzi ;-):tak:.
Nic ciekawego się u mnie nie działo :no:.

ANIU czy mozna prosic przepis na leczo z kabaczka??? bo smakowicie brzmi ;))) i czy ja coś takiego karmiąc w ogóle moge jesc?? chyba tak, co ? Ty chyba też karmisz i to jesz..?
Jasne, napiszę dzisiaj na wątku kulinarnym :tak:

Pycha ja mam takie różne płyty z tych serii edukacyjnych właśnie . Zaczęłam od First Impressions- Ucz się z rodzicami, potem piesek Puppy a teraz Mądry maluch. Często szukam w kioskach tekich edukacyjnych rzeczy. Nauczyłam się bo Madzi logopeda kazał kupować.
Ja też kupuję Majce takie bajki, Najpierw Teletubisie ją uczyły a teraz Pappy ja dużo nauczył :tak:
Agatka moja siostra prawie 7 lat temu odlozyla tabletki i zaszla odrazu po jakis 2 tygodniach na nic nie czekala.A Ty moze najlepiej zadzwon do lekarza nawet pierwszego kontaktu oni tez wiedza co i jak.A jak nie to do gina dzwon i bedziesz wiedzala.Moj twierdzi,ze to wszystko zalezy od tabletek wlasnie.
Ja też brałam Mercilin przez ponad 3 lata i po odstawieniu na drugi cykl zaszłam :tak: i wszystko ok, a yasmin są nowsze od tych moich :tak:
Ja też się sepsy boję, zwłaszcza że tyle ostatnio się o niej mówi.
Ja też się obawiam ale wczoraj w wiadomościach mówili że media niepotrzebnie tak nagłaśniają i wprowadzają panikę bo rocznie umiera dużo ludzi na tą chorobę od wielu lata tylko że sie u tym tyle nie mówiło .
To jak z ptasią grypą, czemu się teraz nic o tym nie mówi? Bo nie wierzę że już tej choroby nie ma :no:

A ja prosze nie chwalic mi sie tu kto umie na nartach lub desce jezdzic a kto nie tylko pakowac sie i juz do mnie:-D:-D
Vici to ja Ci podrzucę Majkę bo ona nie może się doczekać lepienia bałwana a ja poczekam na zaproszenie od Shady do słonecznej Californi :cool2::rolleyes:

inna witaj
Czarna ale mi przykro że u Ciebie sie nie układa pomyślnie.
Pamiętam chociaż wolę zapomnieć jak u mnie też na początku było ciężko, znaliśmy się rok przed ślubem, krótko po ślubie urodziłam Majkę i zaczęło się wszystko psuć :-(, Nowa sytuacja, praca, obowiązki za dużo się tego zrobiło i niedawaliśmy rady :no: też kilka razy zastanawialiśmy się nad rozwodem ale dziękujemy Bogu że tego nie zrobiliśmy bo mimo wszystko nie wyobrażamy sobie życia bez siebie :tak:.
Pycha bardzo ładny kolorek

Ja zjadłam, mały nadal śpi, zaraz zrobie sobie mięte i się będe rozkoszować ciszą:-):-)Lolo zasnął na dworze i jak wróciliśmy to się obudził ale marudny, niedospany był i teraz śpi dalej:-)
Media teraz rozdmu****ą wszystko, zabrakło im tematów to ludzi straszą sepsą, dużo w tym racji.
Ja dziś do ginekologa ide a mój M zostaje z Lolem.Najbardziej się boi,żeby mały kupki nie zrobił, bo jak z nim ostatnio został to zrobił taką bombe,że bokami wyciekało:-):-)Och ci faceci, kupki się bać;-)

Właśnie podali w wiadomościach na tvn ze wszyscy którzy kupili bindeez- zabawkę, te koraliki powinni to zwrócić do producenta bo ekspertyza dowiodła ze zawiera niebezpieczną substancję taką jaka uzywana jest do produkcji tabletek gwałtu- narkotyku:szok:
:szok::szok::no: szkoda gadać

Ja jeszcze na chwilke bo sie tak zastanawiam co z Ania138 ???? Dzis sie wogole nie odzywala,,,,
No dobra ja juz sie wylaczam .Dobranoc po raz drugi :)
Już jestem i obiecuję że nawet w dniu bez kompa powiem chociaż Dzień dobry :tak:

Majka ogląda Mini Mini, Dawidek śpi a ja lecę oglądać perfekcyjną panią domu :tak:, znowu mnie natchnie ;-)

Dzień dobry wskoczyłam powiedziec i mykam do roboty! Bojku jak mi się nie chce, chyba muszę jakąś ekipę sprzątającą wynajac:sorry:A synio mi dyskotekę urzadza. Muzika na cały głos załączona:-D Roztańczone te moje łobuziaki!
Bodzinka z tą kupką to mnie rozbawiłaś:laugh2: Ale coś w tym jest bo mój też kiedyś stwierdził że jak widzi kiedy zmieniam kupkę to mu sie dżwiga. No ale jak został sam z pełną pieluchą to dał radę:happy:

a moja Majka śpi :szok: no ale co się dziwic, jak ostatnich kilka dni nie spała w dzień i do tego rano wstaje

a ja mam luzik :happy::happy::happy: tylko ciekawe jak długo?

cloe ja dopiero tearz spojrzałam, to juz 30 tydzien :szok: a tak niedawno pisałaś o 2 kreseczkach

Bodzinka :-D niezły ten twój mąz, mój jakoś nigdy nic nie mówił i przebierał mała bez zająknięcia :tak:

reklama
Do góry