reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i mam przepis na uniwersalny płyn do czyszczenia i mycia:tak:2 łyżeczki boraksu, 2 łyżki octu, 2 filiżanki ciepłej wody i kilka kropel olejku lawendowego:-)No i będę perfekcyjną panią domu;-)
Idę podszykować na obiad bo dzis roladki schabowe z szynką i serem w sosie pomidorowym

reklama
Hej dziewczyny, a ja juz po zakupach. Nie kupilam tego co chcialam:no::wściekła/y:. Kupilam sobie tylko taki golf - tunike i kolczyki Natalce, ale nie znalazlam dla siebie spodni:-(. Zaraz ide kawusie zrobic.

ANIAB pewnie masz racje z tym avatarkiem - zaraz sie tym zajme;-):tak:

Dzien dobry wszytskim

Wlasnie uspalam mojego lobuza i teraz pije sobie kawke i nadrobilam zaleglosci wczorajsze.
Tez ogladam czasem perfekcyjna pania domu, jak ja ogladne to mnie tak jakos pozytywnie nastawia do sprzatania:sorry:;-)
U mnie z kupka tez czasem byl problem....z reszta dalej jest (jak sie cos czasem trafi...)co prawda przewinie dziecko, ale nie jets mu latwo.

Ania138 a jak tam Dawidek bardzo daje w kosc w nocy czy nawet spoko?
Jak to jets z dwojka takich malych lobuzow?

Kto nie oglądał SUPER NIANI to właśnie sie zaczyna. Będą chyba bliźniaki z piekła rodem :tak:

Ania ja też ogladam pania domu. Szok jak te baby się zapusciły:szok::-D
No ja myślałam kiedyś że mam bałagan ale jak widzę ich domy to się dowartościowuje ;-):tak:
No i mam przepis na uniwersalny płyn do czyszczenia i mycia:tak:2 łyżeczki boraksu, 2 łyżki octu, 2 filiżanki ciepłej wody i kilka kropel olejku lawendowego:-)No i będę perfekcyjną panią domu;-)
:-D:-D:-D Ja też :-D:-D:tak:
Ania138 a jak tam Dawidek bardzo daje w kosc w nocy czy nawet spoko?
Jak to jets z dwojka takich malych lobuzow?
Dawidek śpi od około 22:30 do 6:30 bez pobudki :tak: więc śpię jak suseł, Majka czasem się obudzi na siusiu albo jak się odkryje.
Wyobrażałam sobie że będzie mniej więcej tak że jak z cyckami na wierzchu z małym na rekach cały dzień a Majka samopas albo gdzieś mi na głowie albo obrażona w kącie a tu miła niespodzianka :tak::-D, Dawidek ( odpukać ) jest bardzo grzeczny :tak:, bardzo mało płacze dużo śpi i rośnie :szok::tak:, Majka bardzo pomaga i potrafi zająć się sobą i rozumie jak mówię że mama teraz nie może bo np. karmi Dawidka albo go przebiera, wtedy ona mówi "dobrze to czekam aż skończysz" :tak:.

Witam,my dzis na basenie bylismy i dlatego dopiero sie odzywam:-)
Fajniutkie fotki :yes:dzieciaki boskie no i mamusia tez,zimowe zdiecia tez super.
O i widze avatarki sie pozmienialy gdzieniegdzie:-D
Aniu a puscilabys tak mala sama?;-)No a widze to bie ciepelko sie marzy

Dzień dobry!

U nas śliczna pogoda, pięknie świeci słonko, ale Natek ciągle zakatarzony i znowu nie możemy pójść na spacer :-( Żal mi tego mojego szkraba, bo strasznie się nudzi w domku...

Bodzinka - świetne fotki :))

Też idę co nieco zmienic w swoim awatarku :)

reklama
Do góry