reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurcze a ja zpaomnialam dziecka strój odebrac na jutrzejszy bal:baffled::baffled:,,och skleroza,,ale po przedszkolu pojde z nim na spacer i odbiore,,,od razuw domku ubiore i zobacze jak wyglada,,bo jutro nie bedzie mial fotek z balu,,bo nikt tym dzieciom nie robi,,szkoda,ze ja pracuje bo bym porobiła tym maluszkom,,robia wsyztskie grupy oprocz maluchów,,,dziwne,,a rodzice na pewno by chcieli fotki,,na 100%,,,,ja tez chce,,,

Szkoda,że nikt fotek nie robi.Może jednak jacyś rodzice przyjdą z aparatami i jakieś fotki będą????

Witam popołudniowo.

My byliśmy na długalaśnym spacerze. Było tak cudnie, jakby wiosna już przyszła. Słonko, dosyć ciepło, bezwietrzenie. Super.

Trochę mnie dziś poniosło i obkupiłam Jędrka w ciuchy. Kupiłam 2 bluzki, swetr, kamizelkę. Komplet czapka i rękawiczki takie na wczesną wiosnę. Dobrze, że kartą można było zapłacić, bo nie miałam tyle gotówki przy sobie, a wszystko mi się tak podobało, że nie mogłam się zdecydować co odłożyć na półkę :baffled:

Zjedliśmy obiadek i teraz mały ogląda bajkę, a ja piję kawusię.

Ewcia szkoda, że nie będzie fotografa na takim balu. Musisz sama porobić fotki Matetkowi.

jasmina ja już tu kiedyś pisałam, jak poszłam z Jędrkiem do piaskownicy i znalazł butelke z piwem niedopitym i cały się ulał :szok::szok::szok: , albo jak na każdym spacerze właził w kupę psią :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj moje osiedle to też jest syf okropny. Tylko, że ja to powiedziałam ostatnio mojej sąsiadce, że jak będzie psa pod blok wyprowadzała i nie będzie po nim sprzątała, to zgłoszę to w odpowiednim miejscu. Widzę, że ciąga teraz tego psiaka pod inny blok :baffled: zamiast sprzątać po nim, to prowadza gdzie indziej :baffled: szkoda gadać :wściekła/y:

Czesc kobitki! Ja wymiękam i mam już wszystkiego dośc. Adriana mi rozłożyło i znów byłam z nimi u lekarza. Okazuje się że oprócz powiększonych migdałków mój syn ma niedorozwój klatki piersiowej:szok: Mam go jak najszybciej na basen zpisac. Do tego dostała cały stos zaleceń: codziennie pół różowego grejfruta, na stałe tran, do picia kompot z jabłek i gożdzików z dodatkiem czarnego bzu, i jeszcze krople homopatyczne R1. Nie mogę ich dostac,ale w poniedziałek mam się dowiedziec czy są. Adrian grejfruta pił i wył, kompotu nie chce:dry: A tak wogóle to dostałam się do innej lekarki bo nasza chora i przez 15 minut wizyty dowiedziałam sie więcej niż przez ostatnie kilka miesięcy:szok: Chyba się do niej muszę przepisac. Madzia w porządku trochę pokasłuje ale to od katarku. Przepisała mi zasypkę bo mała ma chrostki pod pieluszką i zrobią mi ją dopiero na poniedziałek:szok: A jeszcze do tego dzieci są zmierzłe i już od godziny beczą. KOSZMARRRRRRRR

Szkoda,że nikt fotek nie robi.Może jednak jacyś rodzice przyjdą z aparatami i jakieś fotki będą????
nom nikt,,wogole nie wpuszczaja rodizcow,,bal jest rano po sniadaniu,kazdy pracuje,,,jest od 10 do 12,,czy jakos tak,,,

Witam popołudniowo.

Zjedliśmy obiadek i teraz mały ogląda bajkę, a ja piję kawusię.

Ewcia szkoda, że nie będzie fotografa na takim balu. Musisz sama porobić fotki Matetkowi.

:wściekła/y:
nom szkoda,,,,mnie tam nie bedzie bo pracuje do 12,,ale bym sie wepchala jak bym miala wolne na pewno,,,,

wogole to bylam po stroj dla Mata i co,,,go...nie ma go jeszcze:wściekła/y::szok:ale mialam nerwa,,ja tam zaginalam,a oni ze poprzednia osoba nie oddała jeszcze i mam przed 18 przyjsc,,,,,ale mi nerwa zjedli,,ja pojde przed 18,,ale jak nie bedzie to im nawale wtedy:wściekła/y::wściekła/y:

Sikoreczka rety :szok::szok::szok::szok: jakbyś nie dostała u siebie tych leków to pisz. Zobaczę u siebie i Ci prześlę :tak: Tule mocno :tak:

reklama
Sikoreczke kochana,,zdrowka zycze,a wogole tod obrze ze lekarza normlanego trafilas,,,,jakby co ja tez sluze pomocna dłonia,zawsze i wszedzie,,buziakii

Do góry