reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jestem.Potwierdzona dziewczynka.Ma dlugie nogi owiedzial,a to po mamie bo ja mam 176cm a w tym 3/4 to moje nogi...:)
No i odrazu po lekarzu skoczylam na zakupy dla malenstwa.W 5-10-15 sa msuper promocje.Wiec pedzcie tam bo nawet o 70% mozna kup[ic ubrania dla dzieci.I wszystko jest przecenione.

Iwonka to gratuluję dziewuszki:-):-) Fajnie że powiedziałaś o tych przecenach to jak w niedzielę będę w realu to wejdę:tak:
A mój mały tak chyrla że mogę zapomniec o jutrzejszym balu:-( Jeszcze rano zobaczę, ale wątpię że coś z tego będzie:no: zkoda mi go. Wymyśliłam że zrobimy sobie jutro bal w domu i Adrian się tak ekscytował że kaza ł mi się przebrac... za czarownice:-D:-D:-D Tak więc kobietki zapraszma jutro wszystkich na bal do siebie:rofl2::rofl2::rofl2:

Iwonka no to super Vaneska będzie miała siostrzyczke:-)
Jutro może wyciągne męża to pojedziemy zobaczyć do 5-10-15, choć niewiem czy coś kupie bo ja mojej małej nic jeszcze w normalnym sklepie nie kupiłam wszystko w szmatkach(no tylko do chrztu):tak:.Troche mi tak głupio się przyznać:zawstydzona/y: a wy coś tam kupujecie?:-)

Iwonka wielkie gratki. Będzie babiniec w domu :-D

Ewcia Mateuszek super wygląda :tak:ale on jest podobny do Ciebie :tak:

sikoreczka szkoda małego choraska :-( a jak się przebierzesz za czarownicę..... to prosimy o foty :tak::-). Madzia z farbami:-) pełny odlot :-D

mamojuli ja też kupuję, mam taki jeden, gdzie babeczka zostawia mi super ciuchy dla małego, często nowe, jeszcze z metkami.

Ja tez czasem tam kupuje,ale w 5,10,15 dzis byly body ktore byly i po 5 zl sliczne,kurteczki sliczne zimowe grube bardzo po 10 zl kombinezony grube po 25 tez byly.Rozne ceny od 30 do 70% obnizki.A teraz do Tesco bo tam sa tez super obnizk iCheroke

reklama
A ten mój płaszczyk to niby skąd:tak:?Nie ma sensu przepłacać.Był u nas taki jeden ciuchland,że codzień było taniej i pojechałm w sobotę,bo było po 5zł kilo:szok:.Przytaszczyłam 4 reklamówy(ok.17zł wydałam) i do pracy przez 2 tygodnie przychodziłam w czym innym.:-D
Iwonka,Twoja kruszynka będzie miała tu w czym wybierać;-),tylu tu przystojniaczków:tak::-D.

Do góry