reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurczę a ja sama jak pjdę do ciuchlandu to nic nie znajdę:-(A moja siostra zawsze więc chodzimy razem:-D
Też się jutro na przeceny wybiorę może coś ciekwego Grzesiowi kupię:-)

reklama
A ja siedzę gadam sobie z mężem i buszuję po BB :tak:

A ja dziś też trafiłam na fajne wyprzedaże i dlatego przytargałam trochę ubrań dla Jędrka :tak:

O Iwonka, to ja chętnie się jutro wybiorę do Manufaktury do 5-10-15 skoro takie fajne promocje są... :tak: Jak mój synek nosi teraz 86 to jaką kurtkę bym musiała nabyć, żeby na przyszłą zimę była dobra?
Gratuluję potwierdzonej dziewczynki! Macie już wybrane jakieś imię?

Sewa - co Ty tak szalejesz z tymi awatarkami? :-D

sikoreczka - buziaki dla synka!

Leika,większe 92 lub mniejsze 98 powinno wystarczyć:tak:.Olkowi kupiliśmy kurtkę Cocodrillo jak miał 1,9 na 92 z podwijanymi rękawami to jeszcze teraz śmiga(przy praniu raz na 2 tygodnie nic się nie zbiegła).:tak:

Sewa - co Ty tak szalejesz z tymi awatarkami?!

Z nudów :tak::-D ale ten juz chyba zostanie bo bardzo mi się podoba :tak:

Co do kurtki, to ja Ci nie pomogę. Ja raz kupiłam, kurtkę z rocznym wyprzedzeniem i musiałam ją sprzedać, bo się nie nadawała :baffled: jakaś taka skąpa na niego była. Niby dobra, ale opięta. Wyglądał beznadziejnie :baffled:

No Leika to jest rok roznicy ja mysle ze 98,ale jak bedziesz w sklepie to porownaj 92 i 98 czy duzo sie roznia bo wiadomo ze roznie szyja no i tak jak pisala Marta wazne tez czy zawijane rekawki jakby co to mozna zawinac. Naprawade ladne ciuszki sa tam :) A nad imienie to myslimy ale musza pasowac do Vanessy wiec moze Sandra,Nikola ????? Pomyslimy.Jako nastolatka sluchajac Sandry zawsze chcialam tak nazwac swoje przyszle dzioecko wiec mam okazje po raz drugi:)

Długość rękawa jest bardzo istotna, ale mój Jędrek jak rósł, to w brzucho mu poszło :-D:-D:-D:-D i miał opiętą na brzucholku ;-):-D:tak:

Iwonka a co mąż na drugą córę?

reklama
Do góry