reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No wlasnie to raczej 98 niech kupi :)
Sewa no on chcial chlopaka ale nie ma wyjscia baby gora !!!!!!!!!! A ja sie to nawet ciesze bo bedziemy sobie plotkowac i wogole na rozne tematy gadac.:)
A co na gg o naszej klasie? Wlasnie tam bylam i znow mi zle chodzi ,slamazarnie :(

reklama
Iwonka gratulacje drugiej dziewczynki:-)

Ewcia ale masz przystojnego strazaka w domu;-):-D

Iwonka to gratuluję dziewuszki:-):-) Fajnie że powiedziałaś o tych przecenach to jak w niedzielę będę w realu to wejdę:tak:
A mój mały tak chyrla że mogę zapomniec o jutrzejszym balu:-( Jeszcze rano zobaczę, ale wątpię że coś z tego będzie:no: zkoda mi go. Wymyśliłam że zrobimy sobie jutro bal w domu i Adrian się tak ekscytował że kaza ł mi się przebrac... za czarownice:-D:-D:-D Tak więc kobietki zapraszma jutro wszystkich na bal do siebie:rofl2::rofl2::rofl2:
Biedy Adrianek.:-(Duza buzka dla niego. A Ty fajny mialas pomysl. Ciekawa jestem jak bedziesz wygladac.;-) Wrzuc pozniej zdjecia-koniecznie.:-):tak:
Aha, Madzia artyska -super!:-)

Ja juz spadam. Dobrej nocy zycze.

Iwonka no nie ma wyjścia. Jak kiedys w dalekiej przyszłości wszystkie trzy dostaniecie @ to chłopina zwariuje ;-):tak::-D

A mnie nasza klasa tez dziś muli okrutnie :baffled:

Sewa no tez sobie o tym myslalam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia och zapomnialabym pochwalic synka strazaka! Super:-)
Sikoreczka a Madzia jak zawsze sliczna i nawet w tych kolorach farby:tak:moaj sie upomina o farbe ale jesxcze sie ie odwazylam jej dac.:dry:

eh, to może sobie podaruję kupowanie kurtki na przyszły rok. Ale chętnie się wybiorę i obejrzę co fajnego jest w przecenie, lubię ich ubranka :tak:

moaj sie upomina o farbe ale jesxcze sie ie odwazylam jej dac.:dry:

Ja Jędrkowi na pierwsze podrygi z farbami kupiłam takie mazaki, którymi można i na mokro i na sucho i rączkami. Super to jest. Wyglądają jak pomadka, takie sztyfty :tak:

Nazywa się to TWIST-UP firma PATIO pastele, akwarele, kredki świecowe w jednym. Nie toksyczne. Polecam.

O musze poszukac.Dzieki bo tak mi jej szkoda jak podchodzi z wyciagnietymi raczkami rozlozonymi i mowi : mamo nie mam falby.A zapomnialam wam napisac jaki numer odwalila w sklepie,biegala miedzy tymi ciuchami i zaczela krzyczec Robert ,Robert tu jest niunia.....skubana pierwszy raz powiedziala imie Robert a to jest moj Robert:)
No dobra zmykam juz lulu.Bylam jeszcze zreknac jak radzi sobie Majeczka.
Dobranoc.

reklama
Do góry