reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moi faceci bawią się klockami a ja..Nic mi się nie chce i czuje się fatlną matką bo nie umiem się bawić z dzieckiem.Woli bawić saię sam....:-:)-:)-(

Bodzinka, co Ty za brednie wygadujesz..... :wściekła/y: Ciesz się Tym, że masz takie samodzielne dziecko, jakby siedział Ci na głowie to byłby dopiero powód do załamania :tak:

A to, że bawi się z Tatą, Ty jesteś z nim na okrągło, a tata to atrakcja dnia....

reklama
Dzięki kochane.Na Was zawsze można liczyć.Jesteście najlepszymi psiapsiółkami. Całuski.

beer22.gif

Ja tez wysoka 176 cm i ten sam problem nie raz mam,ale ostanio mam same jeansy jeszcze duzo za dlugie:)
Inna my tez mamy ta gre ale okazalo sie ze komnputer za slaby zeby bylo jak zalecaja :(

Rety a ja weszłam na Naszą klasę i...... osiągnęłam liczbę 100 w znajomościach :szok::szok::szok::szok: Rety, ale to się rozkręca :-) Wiecie ilu znajomych znalazłam, z którymi zupełnie straciłam kontakt. Ale super.

Super ja mam 92:-):-)Ale moje klasy mi się rozkręcają, na gg się odzywają no i zaczynają o spotkanku mówić:tak::tak:

sewa, a ja się nawet nie obejrzałam jak przekroczyłam liczbę 200 znajomych ;-).Faktycznie, tylu znajomych można tam odnaleźć, że :szok:.Ja nawiązałam kontakt z ludźmi, którzy grali w badmintona w tym samym czasie co ja ;-), a że są z Warszawy czy Częstochowy to w momencie jak przestałam grać, to i kontakt się urwał.
Poza tym w końcu udało mi się dorwać dzisiaj pieluchy Pampers Let's Go.Szukałam ich od jakiegoś już czasu, bo o wiele wygodniejsze według mnie są takie pieluchy co się je zakłada jak majteczki.No i mam, tylko drogie pieruństwo :baffled:.
A moje dziecko łazi teraz po pokoju i udaje że smarka w chusteczkę :-D.Przed chwilą właziła na mikrofalówkę, bo musieliśmy ją chwilowo postawić na ziemi.
A ja mam nerwa, nie wiem skąd przylazł, ale jest.I proszę się nie zbliżac do mnie bez co najmniej 2-metrowego kija :wściekła/y:

Inna ja ma 3 metrowy;-);-)Fajnie masz...Mnie połowa znajomych udaje,że nie zna:-:)-(A wszystko przez byłego Kurka jego mać.On mnie zostawił, doprowadził na skaraj załamania, trułam się przez niego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Ale mi teraz wstyd a oni do niego się odzywają do mnie nie chcą przykre to takie....

reklama
Do góry