reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie moge się dziś zebrać :baffled: idę do dentysty, muszę trochę domek ogarnąc i jadę do mamy zostawic Jędrka, całe szczęście tam obiad zjemy, bo kompletnie nie mam dziś polotu na gotowanie :baffled:

Nie wiem co sie ostatnio ze mną dzieje.... nic mi sie nie chce :zawstydzona/y:
sewa to pewnie przez tą pogodę;-)Mi też ostatnio nic się nie chce:-(Ale jak się zmusze to już działam:tak:

reklama
sewa pociesz sie ,że nie jesteś sama;-):-DNa lenia chyba najlepsza jest praca:-DBywają lepsze i gorsze dni:tak:Teraz są te gorsze ale jak człowiek zbierze sie w sobie..to hooo potrafi nawet lenia przezwyciężyć:-D
No nic trzeba kuchnię ogarnąć:-D
Do miłego:-)

Ja na chwilkę,byłam z Julkiem u doktorki,przepisała Enterol i Diarheel i w razie czego mamy skierowanie do szpitala:wściekła/y:.W szpitalu(przed wizytą lekarską) w grzeczny sposób oddziałowa stwierdziła:Ja Was nie wyganiam ale juz stąd idźcie:tak:.A jutro wybieram się na uczelnię,pozałatwiać zaległości a z urwisami zostaje chrzestna Julka.Teraz mały śpi(teścio go ululał w foteliku) a teściowa trochę ogarnęła mieszkanie.Mi zostało wyprasować obrus,odkurzyć i przyszykować stół;-).Jak się wyrobię to szybki prysznic bo kluchy mi się na głowie zrobiłyWczoraj wypucowała klatke,bo kończył się mój dyżur a nie mogłam pozwolić,żeby ksiądz potrzył się na fruwające po schodach koty:-D.

witam witam
Nigyd nie bylam na watkacha o ktorych piszecie, (ja nalezalabym do lutuwek):zawstydzona/y: tak mi tu dobrze z wami ze nie potrzebuje innych...:-D
Mi też :tak:
Prawo jest na pewno po mojej stronie;-) Jeśli chodzi o dzieci to np Aruś najmłodszy, wogóle jej nie zna, nie pamięta. Piotruś i Dawidek pamiętają ją, ale no jak się dowiedzieli że mama w sobote ich odwiedzi powiedzieli mi że mnie bardzo kochają i nie chcą iść nigdzie z mamą. Nawet jak dzwoniła teraz nie chcieli z nią rozmawiać.
To dobrze że masz prawo po swojej stronie :tak:,
Kochane chłopaki :-)

Dzień dobry :)

Ja nadal grywam od czasu do czasu w The Sims, obecnie w "2" z naciskiem na "własny biznes" ;-) Np. wczoraj, skoro forum i tak nie działało ;-):tak::-D

Aniu - stópkę ma 12,5 cm... ale chyba już za późno na allegro... Za późno się obudziłam i nie dojdzie nic do wyjazdu :-(
Masz rację mogą nie dojść na czas a tak poza tym to nawet nie ma takich małych :no:

Ania138, no niezła sadystka jesteś, ale uśmiałam się z tego palenia rodziny :-D, choć sama nie wiem czy to śmieszne :zawstydzona/y:
Dla mnie to BARDZO śmieszne :-D:-D:-D:-D

Witam:-) No mi awaria tez przysluzyla bo po czytralam sobie prase kolorowa:tak::-p
Ania138 czy to twoja corcioa jest w MAMO TO JA:confused::tak::-)Wczoraj wlasnie czytalam ta gazetke i zobaczylam piekny usmiech Majeczki:-)
Ale mnie zaskoczyłaś,
To możliwe bo kiedyś wysłałam jej zdjęcia na konkurs :tak: ale całkowicie o tym zapomniałam, czyżby się dostała dalej :confused:?!
Czy to najnowszy numer?

Ja jestem, Oliwka zjadła prawie 400 gram zupki :szok: i padła :tak:.Więc mam teraz z godzinkę spokoju.
Pogoda u nas tragiczna, wieje strasznie, a słońca nie widać.Zimy to to nie przypomina pod żadnym pozorem, a wiosny tym bardziej.
Umyłam głowę, czekam teraz aż Oliwka się obudzi i idziemy do Jacka do pracy (a daleko nie mamy, musimy tylko przejść kilka metrów przez podwórko ;-))

reklama
Ale u mnie piękne słonko od kilku dni, niby humor mi dopisuje :-) ale lenia mam okropnego. Ja też się zmuszam, bo..... muszę, ale tak mi się nie chce ;-)

Nie jesteś sama - mnie też się ostatnio nic nie chce robię bo muszę:cool:

wszyscy uciekli, jak ja przyszlam wlasnie:dry:
Ja też wróciłam i teraz kawkę spijam:tak:

Do góry