reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia dzieki za te nazwy rocznic

Moje dzieciaczki juz wyzdrowialy, znaczy sie Jasminka bo Dawid to na inhalacjach bedzie jeszcze dlugo i na ketotifenie. Ale jedna inhalacja dziennie to normalnie pikus.
U mnie teraz pada snieg
Ide teraz troche pobawic sie z dzieckiem.

A jeszcze jestem bardzo zadowolona bo zmiescilam sie dzisiaj w moje spodnie bojowki z przed ciazy hura, hura. Do calkowitego powrotu do wagi z przed ciazy zostalo mi 6 kg (przytylam 34kg - tak nie ma tu pomylki)
Teraz zmykam
milego dnia

reklama
Dzień dobry niedzielnie:-)
I u nas w nocy wjało starsznie:szok:Teraz deszczyk kropi.Dziś z małym sama siedzę bo mąż w pracy.Obiadu raczej nie będe robiła;-)Planów tez żadnych nie mamy:-)
iiwka najlepsze życzenia rocznicowe:-):-)
Ewcia zdjęcia naprawdę rewelacyjne:-)

Bodzinko no koniecznie musimy poznac nasze smyki. Nawet mi się ostatnio śniłaś że przyjechaliście do mnie z Karolkiem :szok: Wiesz poczekamy chyba jednak na wiosnę bo z tego co wiem to ty też zależna od komunikacji miejskiej jesteś:tak:
Zmykam ululac Magdulkę.
Zgadza sie ja tez komunikacją miejską się poruszam.
Ale fajne masz sny:-):-):-)Ten musi się spełnić:tak::-D:-)No ale jak będzie cieplej:-):-)

Śliczna:-)Laseczka,że ho ho:-)

U mnie obiadek się pichci, czytam sobie książkę, Jędrek ładnie się bawi no i oczywiście od czasu do czasu zagladam na BB. Słodkie lenistwo.

Szkoda, że my wszystkie jesteśmy tak po całej Polsce i nie tylko porozsiewane, bo możnaby było jakieś spotkanko zorganizować :tak:

reklama
DZień dobry niedzielnie. My już po kościółku i obiadku. Zaraz się biorę za pakowanie, bo dziś wywożę Natalkę na dwa tygodnie na ferie do babci:-( Dla niej radość, a dla mnie już niekoniecznie. Wczoraj u nas była burza z grzmotami:szok::szok:, a wiatr taki że tragedia. Dzis jeszcze wieje,ale juz nie aż tak.

Ewcia świetne fotki widać,że urlop naprawdę udany:tak:

IIwka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:-)

Ja w tym roku w/g tego co pisałam Ewcia mam cynową;-)

Marta fajny brzdąc byłaś:tak:

Sewa no właśnie spotkanko by się przydało:tak:, ale ja mam propozycję już niedługo się ociepli to możemy sobie coś zorganizować np. w mieście pomysłodawczyni czyli w Radomiu:tak:;-):-) ..... przynajmniej bym blisko miała;-):-D:-D
Sikoreczka a jak palec dzisiaj:confused:

Do góry