reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa - masz racje, usiadlybysmy sobie, pogadaly, posmialy sie. Dzieci By sie pobawily. No ale coz... Dobrze ze jest przynajmniej z kim pogadac na tym forum.

Ewcia i jak tam serduszko juz szuka Mezulka, tesknisz juz???

Katrinm5 - Fajne zdjecia, duzy brzuszek mialas w 7mc. A ja to prawie nie mam takich zdjec jak bylam mala.

reklama
U mnie obiadek się pichci, czytam sobie książkę, Jędrek ładnie się bawi no i oczywiście od czasu do czasu zagladam na BB. Słodkie lenistwo.

Szkoda, że my wszystkie jesteśmy tak po całej Polsce i nie tylko porozsiewane, bo możnaby było jakieś spotkanko zorganizować :tak:
no super by było,,tak live,,a nie online,hehe
fajnie by było sie poznac,,tylko ja to chyba mam wszedzie daleko znad morza,hmmm

.
niee no co ty,,dopieor pare godiznke,,hehe,,nie no zartuje,no tak teskno juz,,ale 4 tygodnie to wytrzymam,,dobrze,ze skrovicil pobyty tam,,lepiej mi teraz,bo szybko czas leci,a wczensiej bylo na 8 tygodni,,,Mati bawi sie na lozku nie złozym,hehee

Sewa - masz racje, usiadlybysmy sobie, pogadaly, posmialy sie. Dzieci By sie pobawily. No ale coz... Dobrze ze jest przynajmniej z kim pogadac na tym forum.

Katrinm5 - Fajne zdjecia, duzy brzuszek mialas w 7mc. A ja to prawie nie mam takich zdjec jak bylam mala.
jaśmina to zdjęcia Marty:tak:Pomyliłaś sie:-)
Moje dzieciątko zasneło mam chwilę:-)Zrobiłam sobie kawke i siedzę w necie:tak:Bo co tu robić:confused:Hmm..to moja rocznica w tym roku papierowa:dry:

My w tym roku mamy drewnianą rocznicę :tak: ale to zleciało.....

Co do spotkanka, Iwona ja mogę organizować w Radomiu :tak: ale moja droga..... w sumie to wstyd, że my się jeszcze nie umówiłyśmy nigdy ;-):tak::-D tak blisko mamy do siebie :tak:

reklama
Do góry