reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia,zaraz Ci stuknie 4500 postów;-):tak::-D.​
nom własnie ten post to przybił...

No pięknie obrażacie facetów
ja zawsze powtarzam że Bóg stworzył pierwszego Adama bo zaczynał od zera:-D:-D:-D
Ewcia81 już dawno chciałam sie zapytać czemu nie piszesz na blogu???
bo jakos ,,nie wiem,,moj mąz sie drze,ze pisze i zdjecia wklejam,a potem pedąly to wezma i tak ajkos mis ie zaprzestło..hmmm:rofl2:

reklama
Ja dobrej nocki wskoczyłam życzyc:tak: Mąż pomalował sufit w pokoju i wywalił mnie z Magdą spac do Adrianka. Podobno śmierdzi farbą:baffled: Ja tam nic nie czuję:dry: No i teraz ja się będę cisła z małymi a on rozwalony na wielkim łożu ech:crazy:
Wiecie co kupiłam dzisiaj bilety na bal przebierańców dla dzieci na jutro:rofl2: Fajnie się udało bo mały w przedszkolu nie był to teraz pójdzie:tak: Dobrze że kuzynka nie pożyczyła ode mnie tego stroju, jej syn nie chciał byc piratem:-) A dla Madzi zrobiłam z bibuły skrzydełka aniołka. Hehe idzie z nami siorka z córeczką i jej mała będzie diabełkiem. Śmiałyśmy się że będziemy grac w piekło-niebo.......
Idę do mioch beboków. Słodkich snófff.

Dziewczyny...Ależ nam Oliwka przed chwilą stracha napędziła...:no:.Siedziała, a nawet prawie spała, aż nagle zaczęła tak przeraźliwie płakać i się wyginać, że myślałam, że zawału dostanę.Postawiłam ją na ziemi, to nie umiała na nogach ustać.Ja oczywiście wpadłam w panikę i zaczęłam płakać i dostałam ochrzan od Jacka :sorry2:.Daliśmy jej Nurofen i krople na brzuszek i po chwili się uspokoiła.Ale prawie pół godziny było tragicznie...Już Jacek chciał na pogotowie jechać (bo w mojej mieścinie od jakiegoś czasu karetka nie jeździ na terenie miasta:baffled:).
Mam nadzieję, że to nic powaznego :-(.

Bodzinka, ja już dawno mówiłam, że tą mantrę każda kobieta powinna powtarzać conajmniej 100 razy dziennie :-D
Minęła północ, ja jutro rano jadę do szkoły, a po tej akcji Oliwki odechciało mi się spać :sorry2:

Cześć Dziewczyny.
Zaraz jadę do szkoły. Trzymajcie mocno kciuki, może akuart trafi mi się pytanie na które będę umiała odpowiedzieć :sorry2:
Oliwka rano wstała, wypiła mleczko, więc nie wiem z czego to w nocy było.Może ją brzuszek bolał??No, ale jest ok, więc będę na zajęciach spokojna.
Wieczorkiem postaram się zajrzeć.
Pa

Czesc dziewczyny
Wczoraj owszem wybalsamowalam sie kremem modelujacym brzuch i posladki - plus dla mnie ze sie zawzielam i sie smaruje:-)
Zrobilam 25 szybkich brzuszkow, kilka wymachow noga i wstal Dawid :angry: - i to tyle z moiego wczorajszego cwiczenia.

Dzisiaj ma do mnie przyjechac moja przyjaciolka.
Zapomnialabym napisac ze o 2.00 w nocy obudzila sie Jasmina i placze placze bo zachcialo sie jej herbatki. Mowie ze jest na stole herbatka "ale ona chce ciepla herbatke buuuuu". W koncu sie napila tej zinej ale placze dalej ze ona chce ciepla teraz jest jej zimooooo. Myslalam ze moze ma goraczke ale okazalo sie ze nie. W koncu sie poddalam i poszlam zrobic jej te herbatke (zrobilam sok z ciepla woda). Ale zawzieta ta moja corka:crazy:

A tak wogle to pozdrawiam wszystkich

hej

moją Majkę zabrali rodzice na cały dzień, więć mam czas do was zajrzeć :tak::-)

jasmina niezła ta twoja córcia :-D

Leika a co tam u Natka??mam nadzieję, ze już dobrze :-)

inna moze małej coś się sniło i wybudziła sie przerazona??? ale najwazniejsze, ze rano już jest OK :-):tak: no i trzymam kciuki :tak::-)

sikoreczka i jak wyspałas się???

Dzień dobry! Ah czy się wyspałam? Chyba nie bardzo. Dwa razy próbowałam Madzię do łóżeczka przełożyc, ale momentalnie był wrzask:baffled: Rano chciałam jeszcze doleżec no i zrobiło się nieciekawie. Mała się dorwala do zasypki i zasypała mi cały pokój:dry: ale byłam zła. Teraz pędzę do męża na kawusię. Będę dopiero wieczorkiem bo mi mąż kompika odłącza:crazy:
Pycha jak samopoczucie?
Inna trzymam kciuki. Buziaczki dla Oliwki. Nam zawsze takie numery Adrian robił jak ty miałaś w nocy. Miałam wrażenie że on się wtedy czegoś bardzo wystraszył.

reklama
nom własnie ten post to przybił...

bo jakos ,,nie wiem,,moj mąz sie drze,ze pisze i zdjecia wklejam,a potem pedąly to wezma i tak ajkos mis ie zaprzestło..hmmm:rofl2:
Ewcia mój M to sam nadzoruja prowdzenie bloga....

No pięknie obrażacie facetów
ja zawsze powtarzam że Bóg stworzył pierwszego Adama bo zaczynał od zera:-D:-D:-D
BOSKIE, musze zapamietac
A tak w ogóle to
DZIEN DOBEREK
i do POZNIEJ papatki:-):-)

Do góry