katrinm5
Fan(ka)
jaśmina Ewcia smaku narobiła i uciekłato moze ja wypije z wami :-) bo nawet nie wiem kiedy stalam sie ENTUZJASTKA BB![]()
Pozostaje pomażyć
aluśka córcia śliczna:-)I jaka ma czuprynę:-)Grześ tez miał dużo włosków ale sie wytarły:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jaśmina Ewcia smaku narobiła i uciekłato moze ja wypije z wami :-) bo nawet nie wiem kiedy stalam sie ENTUZJASTKA BB![]()
Pozostaje pomażyć

mam mały zapasik........ ;-) zapraszam 
i tyle, go zjadł, że tylko patrzyłam kiedy wybuchnie ;-)
nie wiem gdzie on to zmieścił 

Ja tak nie umiem
Tanczenia;-);-)Ale czego,że poskakałam czy że nie mogłam wejść?![]()
hehe,moze byc i z tonikiem,,,Ewcia ale smaka mi narobiłaś:-)Tylko ja to z tonickiem bym się napiła![]()
moj tez,,tylko w Belgii...mój małżonek w najlepsze pije z kumplami a ja muszę siedzieć w domu......![]()
jasne pijj,na zdrowie..to moze ja wypije z wami :-) bo nawet nie wiem kiedy stalam sie ENTUZJASTKA BB![]()
nie mam pojecia,,,Dziewczyny zna się tu któraś na ustawach dotyczących
remontów domu??? Na co trzeba mieć pozwolenie a na co jest nie potzrebne???Chciałam zrobić pokoje ze strychu (mam bardzo duży) a nie wiem czy trzeba iść gdzieś to zgłaszać???? Wie ktoś coś na ten temat???
haha,,upiła sie piffkiem,,hihihiA ja dopijam to piffko i oczy mi się zaczynają kleić...... dobra jestem. Zaraz pewnie póję spać, ale jeszcze trochę pokręcę się po BB![]()