reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Opanowałam wreszcie te zdjęcia i już wklejam parę:

18524713098.jpg

Adrianek to Pirat a ten mały Diabełek to moja siostrzenica Agatka.
19144613098.jpg

19173513098.jpg

w połowie balu była przerwa i zaprosili dzieci na poczęstunek
19282713098.jpg

moje dzieci bardzo fajnie razem tańczyły
21054413099.jpg

moja Anielica
Ogólnie zabawa była super. Kapela wybrana świetnie dużo zabaw proponowali i grali typowo dla dzieci. A jak zobaczyłyśmy z siostrą ten poczęstunek to nam oczy wyszły:szok: Na więcej zdjęc zapraszam do naszych pamiętniczków. Ja pomykam spac bo okropnie zmęczona dziś jestem;-)

No nie bylo latwo, ale doczytalam.:-)

Asiulinek kurczak w krakersach byl naprawde pyszny, nawet Jasminka zjadla 4 kawaleczki:-):-):-)
Ciesze sie, ze smakowalo.:-)

Mój mały śpi zasnął bez problemu narazie:szok:
A ten chłopiec z kotkiem na pupie to mój Grześ:-)Miedzy nimi jest 3,5 miesiąca róznicy.A jak razem wojowali:-DTrzeba było uważać żeby krzywdy sobie nie zrobili:tak:
Grzes i jego kuzyn to wygladaja jakby byli w jednym wieku -tylko po umiejetnosciach widac, ze twojsiostrzeniec starszy.:tak: Ale fajnie, ze bedzie mial kuzyna rownolatka.:tak:

No to wam powstawiam synka na Dniu babci i Dziadka...
Super zdjecia, a Matus slicznie wygladal.:tak:

Inna spoznione, acz szczere zyczenia urodzinowe.:-)

Leika witaj po przerwie. Fajnie, ze odpoczeliscie, tylko szkoda, ze powrot mieliscie taki koszmarny. Duzo zdrowka dla Natanielka.

Ja tez zaczęłam Grzesia wkładać do łóżeczka bo nadal śpi z nami.I rzeczywiście jest już niewygodnie bo mały zajmuje najwięcej miejsca:baffled:Ja też karmie go na leżco i często ja pierwsza zasypiam więc zostaje z nami.Wczoraj też mi się troszke prezysnęło ale mój mąż go przeniósł i spał w swoim łóżeczku aż do 4:szok::szok:Potem już został z nami:tak:No ale zobaczymy jak dziś nam pójdzie:-)
Ja tez od jakiego czasu zawzielam sie i staram sie odkladac Grzesia do lozeczka -nawet zaczelam karmic na siedzaco.:dry:

Tacy są faceci:wściekła/y:Nic od siebie nie da tylko trzeba przypominać lub upominać się:zawstydzona/y:A wystarczy trochę pomyśleć i zrobić niespodziankę żonie;-)
Faceci nie potrafia sie domyslec. -Ja to zawsze sie sprzeczam z moim z tego powodu, bo on nie potrafi "czytac w moich myslach".:dry: Wedlug niego trzeba wszystko powiedziec, a ja bym chciala, zeby czasem sie domyslil...:nerd:

ogólnie dobrze, ale dzis za szybko zerwałam sie z łóżka i najpierw mi sie w głowie kreciło, a teraz chyba mnie mdli, w sumie to nie wiem co to, bo jeszcze nigdy nie miałam mdłości,
Moze to bedzie chlopiec?:confused:Bo podobno inczej sie przechodzi ciaze z chopcem a inaczej z dziewczynka. W kazdym razie zycze duzo zdrowka.:-)

No więc, moje drogie - ZALICZYŁAM :-).Nieważne że na 3, ważne że zdane, bo to było najcięższe kolokwium :sorry2:.Także jeszcze tylko sesja i pierwszy semstr za mną (oby tak było)
Wielkie gratki.

Mój mąż wczoraj był na zakupach....i jak to facet..kupił mi nie takie wkładki laktacyjne(cena wysoka)a ja takich nie kupuję i chusteczki dla Grzesia aż 4 paczki:szok::szok::szok:A ja o nie nie prosiłam a to co miał kupić to zapomniał:wściekła/y:
Tak to jest wyslac faceta na zakupy.:-D

Witam nowe mamusie.
Tyle tego bylo, ze juz nie wiem co komu jeszcze mialam pisac.:dry:

A teraz juz dobranoc mowie. Spijcie wszystkie dobrze.:-)

Aha, Sikoreczka super zdjecia. Dzieciaczki slicznie przebrane i widac, ze dobrze sie bawily.:tak:

Ale tamten wyszedl mi tasiemiec.:szok::-D No ale co sie dziwic z 5 dni mnie nie bylo!

hej wam,,w nocyy,,
wiecie co ja jeszcze pracuje,,no jestem tak wściekła,,ze tyle roboty,ze jutro ide na bojow i narobie tam rabanu....normlanie drukuje te 13 stron na kompie swoim,,i na pewno poprawek ja nie bede robila,,kur...ka,,tyle tego,ze w pale sie nie miesci,,ach,,,,ja im jutro dam,,,:crazy::wściekła/y:ciekawe kto mi za tusz dda...za meczarnie i płyte,,bo tlyko na plycie mam dac,,,jutro tego nie biore,niech sobie same to robia,,,
no ale sie nakrzyczałam,hihi

No ide zaraz spac,bo o 7 wstaje,,matko padam na cyce,,,

asiulinka fajnie,ze jestem po przerwie,,,co tma u ciebie??

sikoreczka no super foty,,,ale masz cudne dzieciackzi,,
ja zmykam spac,bo juz sie wydrukowalo,,dobranocccc

Dzień dobry!

U mnie dzis kolejny dzień słonka. Mrozisko też jest :dry: ale to słonko milutko mnie nastraja :-)

Dziś przychodzi do mnie moja siostra. Muszę zaraz brać się za ogarnięcie mieszkanka i iść do sklepu, żeby potem mieć luzik :tak:

sikoreczka śliczne te Twoje dzieci, super impreza.

Ewcia bidulko. Wyspałaś się?

asiulinka witaj po przerwie :tak:

Dzien dobry,,,
ja mam na 10 do pracy,mały w peckolu juz,a ja pije kawe,jem i przy okazji wlosy susze..

Sewa :no::no::no:
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjylko w weekendy sie wysypiam,hii
ale moj maly wymiotuje,,,jutro mykam do priw lekarza i biore sobie zwolnienie na dziecko na czwartek i piatek,,,i poprosze o jakis antybiotyk,bo moje dziecko ma juz 3 tydzien taki ostry kaszel,ze szok--:szok:dusi,kaszle,az mu oczy wychodza i wymiotuje,,no to chyba nie jestt normalnie....i nie chce mu to przejsc
a dostalam tylkos yropki zwykle,,a tera zpowiem niehc mi antybiot dadza,,bo sie dziecko zameczy,,az w peckolu sie pytali cyz on zdrowy czy chory...:zawstydzona/y:,bo chca od lekarza papierek...

Witam,pogoda u mnie jak u sewy.Poodkurzałam (mam tylko 1 dywan)w mieszkaniu i pod wycieraczką,odstawiłam wózek a tam :szok: cała szufelka piachu:angry:!Wózek stoi 3 tygodnnie,bo nie wychodzimy z powodu choroby i prawie codziennie zamiatam.Wprowadziła się stara baba ze wsi i ciężko jej umyć próg,bo po naszym remoncie jest zakurzony.Jak chodził ksiądz to miała mu powiedzieć,że ktoś specjalnie pod jej wycieraczkę podmiata.A jak wnusia przychodzi czy córcia z rodziną to jej nie brudzą:baffled:!Dzisiaj przychodzi gość ze spółdzielni założyć polmby na wodomierze,to spytam się gdzie mam to zgłosić.Nie popuszczę starej k...ie spod 10?:wściekła/y::no::angry:

reklama
Witam.U mnie wiosna za oknem:) Trzymajcie kciuki za nas bo dzis jest 3 proba odtawienia pieluch........teraz juz nien odpuszcze.Gorzej jak znow moje dziecko bedzie trzymac mocz godzinami az ja pozniej pecherz boli i placze ze juz nie moze wytrzymac ...:((((((
Sikoreczka jak zwykle piekne dzieciaczki na foteczkach.Nie mam czasu nawet ostatnio na bolgaski i sama nic nie pisze i nikogo nie odwiedzam.....ach musze sie wziasc w garsc.
Bodzinka super ten ochraniacz....moze i ja kupie:)
Inna gratuluje:)

Do góry