reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje dzieciaczki już śpią.:-)
Chyba wskoczę do wanny się wykąpać, żeby zdążyć "na wspólną";-):-p

Iwona dobrze zajmij się mężem;-) a pózniej kolorowych snów.:-)

:confused::confused: a u mnie działa. zawsze możesz wyszukać:tak:. jeszcze fanklub tuningu jest, ale nie wiem czy jesteś zainteresowana :-D:-D:rofl:
Zaprosiłam ze 100 wiary,ale jeszcze ni odpowiedzieli na zaproszenie:-(
Moje dzieciaczki już śpią.:-)
Chyba wskoczę do wanny się wykąpać, żeby zdążyć "na wspólną";-):-p
Ja właśnie wyskoczyłam:tak::-D

I mówię patki,do jutra.

A ja w końcu nie umyłam się.:sorry2: Szukałam w necie dobrego przepisu na gofry -coś ostatnio chodzą za mną.
No to idę teraz. I już się żegnam.Śpijcie dobrze. Do jutra!:-)

Dziewczynki dzięki, dzięki:-):-)
Ja to mam cós takiego,że jak spojrze na fotke to często wiem juz jak ją ozdobić:-):-)No i potem to tylko momencik:-D:-DChciałabym robic wajniejsze przeróbki ale brak czasu i cierpliwości, ale bardziej piewrszego..Jednak zeby rogryżc ten program trzba długo nad nim siedzieć.Ale wciągneło mnie to:-D:-D
Ja tez już psdam spać.
DOBRANOC:-)

reklama
Do góry