reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Kobitki Nocną porą :-)

Amanda śpi mężuś też więc korzystam póki mogę:-p

Wczoraj byliśmy u neurologa w sprawie tej asymetrii i podejrzenia kreczu. Pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna ( bo było ciasno dzidzi w brzusi to ją pokrzywiło) i że każde dziecko ją ma i do 3 miesiąca powinna sama zniknąć :sorry2: a związku z tym że Amanda ma ponad 3 miesiące to kazała mi się jeszcze raz zgłosić za 2 miesiące :tak: a kreczu na szczęście nie ma :-)
Dobrze że moje obawy się nie sprawdziły :tak:

Teraz poczytam co u Was ;-)

reklama
Witam Kobitki Nocną porą :-)

Amanda śpi mężuś też więc korzystam póki mogę:-p

Wczoraj byliśmy u neurologa w sprawie tej asymetrii i podejrzenia kreczu. Pani neurolog powiedziała że to jest asymetria fizjologiczna ( bo było ciasno dzidzi w brzusi to ją pokrzywiło) i że każde dziecko ją ma i do 3 miesiąca powinna sama zniknąć :sorry2: a związku z tym że Amanda ma ponad 3 miesiące to kazała mi się jeszcze raz zgłosić za 2 miesiące :tak: a kreczu na szczęście nie ma :-)
Dobrze że moje obawy się nie sprawdziły :tak:

Teraz poczytam co u Was ;-)

O, jakie dobre wieści na nockę:tak::tak:
Bardzo fajnie, że wszystko w najlepszym porządku :-):-). Wieczorne ściskaczki

Madźka27 foteczki super :-) uroczego masz synka :tak:
witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

Teraz muszę o tym mamie opowiedzieć więc znikam.
Muszę troszkę Was nadrobić bo wczoraj mnie nie było prawie wcale.
pozdrawiam
jasmina111oj to nie ciekawe miałaś przeżycia :szok: współczuję bardzo:-( mam nadzieję że już wszystko w porządku:confused:
Iwona c28 gratulacje za synusia kolejne 2 ząbków :-D
czarnulka fajne rodzinne zdjęcie:tak:
śliczne masz córeczki :-D
Pochwale się zaliczyłam agrotechnike na 3,5 najelpiej ze wszytskich poprawiających:tak::happy2::happy2::happy2::tak::-).
Junior wstał,biore się za odkurzanie
Marta1981 Gratulację :-) wiedziałam że sobie poradzisz ;-)

Bodzinka fajne foteczki w ekstra rameczkach:happy2:
Pycha śliczną masz córunię:-D;-)

Już chyba sie przyzwyczaiłyście że ja pierwsza z rana:-).
:sorry2: Szukałam w necie dobrego przepisu na gofry -coś ostatnio chodzą za mną.
No to idę teraz. I już się żegnam.Śpijcie dobrze. Do jutra!:-)
Kup bitą śmietanę dr.Oetkera i tam z tyłu jest super przepis:tak:,tylko ja daje więcej masla,bo wtedy są smaczniejsze;-):-).
Julek przespał ładnie całą noc ,za to Olek ok 20-tej zaczął wymiotować tak przez noc to 6 razy.Mamy 3 numerek do doktorki,ale ona jest dziś od 13-tej:wściekła/y:.Nawet herbatę zwymiotował :-(.

Witam....
Marta no to nieciekawie:no: Trzymamy kciuki,żeby to tylko jakś nistrawnośc była....
A u nas chora jestem ja....Qurcze cały nos zawalony, katar gęsty zataokowy, juz z krwia...Oczy przyropiałe, głowa boli a Młody szaleje..Najgorsze,ze w piątek mamy spotkanie podstawówkowe:baffled::baffled:Złosliwość chorób:-:)-(Zaraz odkurzam i do sklepu...Apteka i spożywczak.Gotuje dziś pomidorówe z ryżem na dwa dni i bez kija nie podchodz:dry::dry::dry:Z łózka wstac rano nie umiałam buuuuu

reklama
Dzień dobry.
U mnie ślicznie świeci słoneczko, za to taki wieje, że :szok:

Aluśka dobrze, że Twoje podejrzenia się nie sprawdziły i z mała wszystko ok.

Marta Gratulujemy Juleczkowi przespanej nocki (kiedy i u nas taka będzie:confused: Dziś wstawałam tyle razy:shocked2:). Biedny Olo:-( Duuuużo zdrówka dla niego.

Bodzinka biedaczko, gdzieś Ty się tak załatwiła? Tobie też zdrówka życzę.

Do góry