reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka powiedz ślubnemu, że my takie typowe mamy siedzące w domku, co to tylko kompa męczą ;-):tak::-D

reklama
Agatka twój M miał trochę racji,bo ani Sewa, ani Ewcia ani ja w tej chwili nie mamy swoich M w domku;-):-D

Dobra teraz to już naprawdę zmykam:-p

A tak w ogóle to pozdrów męża Agatko :tak:od nas :tak:

Dziewczyny czekamy na foty :tak::tak::tak:

Ja foty wklejam przez tinypic, bo ja i tak zmniejszam foty, bo jak mężowi wysyłam na pocztę to takie nie zmniejszone ładują mi się strasznie długo. Tak więc dla mnie to jest obojętne przez co wstawiam :tak:

Ewcia no takich znowu ciemnych tych włosów to nie miałaś :no: jakieś pasemka tam widzę. Fajnie wyglądałaś :tak: a Mati jaki maluszek :tak: śliczniutki.

Pozdrawiamy Męża Agatkiii
a010.gif

reklama
Jędrek ogląda epokę lodowcową i tak się zaśmiewał, że się posikał w majty :baffled: słabo mi :confused:

Do góry