reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sikoreczka u mnie to jest msza specjalnie dla dzieci. Na takiej mszy ksiądz też pozwala tym dzieciakom na wszystko. Mogą chodzić, siedzieć na schodach pod ołtarzem. Tylko jak się wydzierają trzeba interweniować ;-)
Jedyne co jest głupie to to, że na taką mszę przychodzą stare baby i krzywo patrzą jak dziecko biega po kościele :baffled:

Ewcia Tobie to chyba we wszystkich włoskach ładnie:tak:Jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie:-)
Marta zrobiłam dziecio sok wg Twojego przepisu i mogę se go sama wypic:baffled: Te moje wybredności wzgardzili:wściekła/y: Echhhhh
Dobra muszę ugotowac makaron bo te moje chłopie za niedługo obiad będzie jadł. Madzia do zasypiania:sorry2:
Do póżniej
cmok2.gif

Chyba trzeba się zbierać od tego kompa :baffled: bo przyrosnę. Pojawię się potem. Proszę się opanować z pisaniem ;-):tak::-D bo nie chcę mieć za dużo do czytania :no:

Ewcia my to dziś jak nocne marki :-D:-D:-D tylko, że w dzień :-D:-D:-D

Chyba trzeba się zbierać od tego kompa :baffled: bo przyrosnę. Pojawię się potem. Proszę się opanować z pisaniem ;-):tak::-D bo nie chcę mieć za dużo do czytania :no:

Ewcia my to dziś jak nocne marki :-D:-D:-D tylko, że w dzień :-D:-D:-D
no dokladnie dzienne marki..
ja tez musze odejśc,bo jzu chyab przyroslam,,zupke amm na obiad,ale gary czekaja,no i ćwiczenia do sprawdzenia dzieciom...:baffled:

no ja obejrze reklame Leclerca w necie i tez zmykam na troszke od kompa,,bo przyrosne jak SEWA hhihi
pozmywam sprawdze prace,,na jutro cos przygotuje ,i powroce zapewne hehee

reklama
Sewa dobry ten twój Jędrek...:-D:-D:-D

Zaraz zerknę na ten programik od Ewci.

I ja zmykam teraz zaglądne pewnie wieczorkiem, bo jak tylko may sie obudzi do mykamy na obiadek do babci.

Do góry