reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia to może jadnak idz priv.
Inna Oliwianka mała dama:tak:
Ni no ja dzis nie moge z Młodym.Nie dość,że jednak mnie zasnąl to teraz zamiast serka je kawałek stargo chleba...Ciekwe skąd go znowu ma:baffled::baffled:Pewnie sobie schwał:tak:;-)

moja teściowa załatwia mi wczasy nad morzem w fajnym ośrodku i za nie duże pieniądze już się cieszę i aż w tej chwili ją strasznie lubie

Bodzia, ja bym chętnie poszła z Wami :tak:, tylko kurczę, najpierw te 80 km do Zabrza musiałabym pokonać :-D.
Ewcia, ja chyba bym pozabijała :wściekła/y:. Po jaką cholerę pchają się do takiej pracy, skoro nie mają ochoty pomagać innym :angry:. Tym bardziej, że nie chcesz tam iść dla własnego widzimisię, tylko syna masz chorego, do cholery jasnej i muszą Cię przyjąć. Następne chętne do rozjechania walcem :dry:.
Cara, prześlicznego masz synka :tak:. Jak chcesz, to Ci podeślę dobry materiał na synową :-D;-)
A to kolejne fotki, a raczej jedna fotka na różnych tłach ;-):

Bodzia, ja bym chętnie poszła z Wami :tak:, tylko kurczę, najpierw te 80 km do Zabrza musiałabym pokonać :-D.
Ewcia, ja chyba bym pozabijała :wściekła/y:. Po jaką cholerę pchają się do takiej pracy, skoro nie mają ochoty pomagać innym :angry:. Tym bardziej, że nie chcesz tam iść dla własnego widzimisię, tylko syna masz chorego, do cholery jasnej i muszą Cię przyjąć. Następne chętne do rozjechania walcem :dry:.
Cara, prześlicznego masz synka :tak:. Jak chcesz, to Ci podeślę dobry materiał na synową :-D;-)
A to kolejne fotki, a raczej jedna fotka na różnych tłach ;-):

slodziutka :-)
Powiem ci ze mam juz tyle kandydatek na synowa ze szok ;)

Juz nawet kandydatki na tesciowe sa :p

reklama
Ja też już po lekarzach. Dostałam antybiotyk,a Kuba narazie bez. W każdym razie szpital w domu. Wszyscy oprócz M chorzy:no:.

W sumie spał dobrze,pocił sie,to myslałam,ze goraczka minie,,w nocy nie mial,bo sprawdzałam mu 3 razy,,a teraz juz ma 37,4 no i zapewne wzrosnie,,a do peckola z goraczka nie moglasm go puscic,,no i w domu jetesmy,,,
dzieki za to,ze wy sie martwicie i chociaz wy pomagacie,,
moj maz wczoraj nie wytrzymal i musial napisac do swojej mamy,mowi ze nie ochrzanil jej tylko podziekowal za pomoc,,bo mowi taki byl wkrzony na nia,ze szok,,,a niech ma,skoro gada o takich glupotach...

Wiecie co ja to w sumie nigdy nic do tesciowej nie mialam,,raz w sumie mi odmowila pilnowania,bo cos tam miala miec remont(ale go nie bylo),,ale wczoraj przegiela,,,
juz wiecej jej o pomoc nie poprosze,,bo tylko nerwymi targaa babskoo
Dla Matusia dużo zdrówka :tak:... a teściową to ty się nie przejmuj. Naprawdę teściowe chwilami zachowują się dziwnie:no:

iwona.c28 rozumię że masz męża w wojsku,tak? Chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. Ile dostaje się przepustek i wogóle. I czy przed przysięgą go puszczą do domu... tak najchętniej to poprostu chciałabym wiedzieć wszystko:-:)-:)-(
Tak. Z tego co wiem to przed przysięgą nie puszczają nikogo do domu, ale przysięga jest już po miesiącu ( przynajmniej tak było wcześniej) to szybko zleci;-). Co do liczby przepustek to chyba nie jest w żaden sposób ustalone odgórnie, to chyba zależy jak się żołnierz spisuje. Jak jest w porządku to i przepustki dostaje,a jak coś podpadnie to zero wyjazdu do domu. Nie wiem dokładnie wszystkiego - musiałabym M podpytać. Pogadam z nim dziś i ci napiszę:tak:. Tylko,że on będzie dopiero wieczorem to jutro ci odpowiem.

Kacperkowi wszytkiego naj z okazjii 8 miesięcznicy:-D:-D:-D
Ja też się dołaczam do życzeń:-)

zrobiła
i wynik negatywny
uch
Skoro ty się cieszysz to ja razem z tobą;-):-)

Wiecie, moje dziecko ma nową zabawę - bierze w łapki np. pilota, podaje mi i muszę jej podziękować, bo jak nie podziękuję to zabiera, a jak podziękuję to się cieszy :baffled:. Do czego to doszło, kilkunastomiesięczne dziecko matkę kultury uczy :-D.
No prosze jaka ułożona, kulturalna młoda kobietka;-):tak::-D

wiesz co normlanie zaraz mnie cos trafi,,,powalenia,,nie am juz miejsc wiec nara,,radx kobieto sobie sama..ach

dobrze,ze mam innego lekarza ale on jest tylko priv i 50zl wizyta,,,ale moze sie skusze,,bo on chociaz jest porzadny,zawsze przyjmie i bada wsyztsko cale dziecko,a nie to co sie tylko im podpowie...
Moze faktycznie lepiej pójść prywatnie. Przynajmniej dobrze lekarz zbada małego,a nie na "odwal się":dry:

Śliczny chłopczyk:tak:

Do góry