reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam z dziećmi ze spacerku, myślałam że przestanie mnie głowa boleć jak się dotlenię.....i nic.
Piję teraz trzecią kawę
Powinnam zacząć zupę robić... coś mi się niechce;-)

reklama
No nareszcie przywieźli łóżko dla Mai, szkoda tylko że postawili go na środku naszego salonu, bo mała usnęła i nie chciałam jej budzić, więc wstęp do jej pokoju był zabroniony

Jest tak piękna pogoda,że chyba jak Maja wstanie i zje obiad to wyjdziemy na spacer, przecież w taką pogodę nie można się przeziębić jeszcze bardziej:tak::tak::tak:

jak tak sobie siedzę sama i myślę to trochę żałuję że była tylko jedna kreska:-(
fakt było by cieżko i finansowo i w ogóle ale...tak mnie coś do chandry to doprowadza
Staś miałby 16 mcy to już taki ciut bardziej samodzielny eeeeeeech :sad:

Cześć Kobitki :tak:

Dzisiaj mnie moja teściowa wyprowadziła z równowagi. Poszłam sobie na śniadanie a Amandę zabezpieczyłam w koło poduszkami (leżała u nas na łóżku) żeby nie spadła jak będzie się obracać :confused: po paru minutach poszła do niej moja teściowa bo trochę mała zaczęła marudzić żeby ją uspokoić przełożyła ją prawie na sam brzeg łózka, niczym jej nie zabezpieczyła i ją tak zostawiła:szok::szok::szok: myślałam że mnie szlak trafi jak to zobaczyłam :szok: jak weszłam do pokoju to Amanda już się przekręciła na boczek a wystraszyło żeby na brzuszek się obróciła i leżała by na podłodze :wściekła/y: mówiłam już jej że Amanda się obraca i nie wolno jej tak zostawiać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:
Chciała zobaczyć jak zareaguję jak mi dziecko spadnie :no::wściekła/y:? ....Nie rozumiem jej zachowania co to miało być ....są ludzie i parapety :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aluśka normalnie jakbym moja teściową widziała:angry: Współczuje bo wiem co to znaczy:-)
Bodzienka super fotki:-)
Agula833 spokojnie będzie Ci lżej jak mały będzie trochę bardziej odchowany:-) Wiem z autopsji:-)
My już po spacerku i po obiadku.. Wojtas cały czas śpi a Michał zszedł na dół zjadł obiadek i znów szedl spać:szok: Dziwne...
A to Wojtas przed wyjściem:

I Michaś:-)

A to moje ślubne zdjęcie, jakość nie dobra bo fotkę fotce zrobić musiałam:-) Ale co tam:

Inna moją też Ci podrzuce jak już ten walec załatwisz tylko niech mi najpierw wczasy załatwi to od niej z pracy więc muszę poczekać

reklama
Do góry