reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja idę rodzinkę pokarmic i po Adrianka. Potem na real to się pewno wieczorkiem ozwę:baffled:
Marta racuchy pychotki:tak:
A ja coś takiego sobie zrobiłam dzisiaj:
0152171328.jpg

Zmykam do póżniej;-)​
Aż wiosennie się poczułam:tak::-).Moje wszystkie chłopa w domu,te 2 mniejsze w zabawkach buszuję a duże przymila się do racuchów i poleciał po mleko.I forszmak zrobiłam:tak:.

reklama
ja z chwilę zostanę młodą wdową
mój m przepił gdzieś dokumentację fotograficzną życia Stasia uduszę go za chwilę
albo będzie łomot tylko jego durne płyty są

Cara fajny bąbel no i scrapki niezłe ;-):-)
Aluśka koniecznie pochwal się nową fryzurką, a na bioderkach na pewno wszystko dobrze będzie:tak::tak:. My w piątek idziemy. Co do sposobów na katar to chyba zostałabym przy mleku z masłem albo herbacie z cytryną bo ani czosnek ani miód przy karmieniu to nie bardzo:no:
Anula współczuję klimatów z teściem . Moja teściowa ostatnio mi się wpitoliła o 22 z wizytą domową bo ona wnusia w kąpieli chciała zobaczyć:angry::angry::angry::angry:. Mały zamiast się wyciszyć jak zwykle i świrować radośnie przed kąpielą, cały czas wył a potem do 2 w nocy go usypiałam :wściekła/y::wściekła/y:Szkoda gadać:-)
Ewcia fajnie , że Małemu już po woli przechodzi. Krostki pewnie wkrótce znikną ale najważniejsze że już go tak nie boli :tak:

Szymek bawoli w łóżeczku, ta burza go jakoś z rytmu poobiedniej drzemki wybiła :baffled:. Lecę go lulać bo łzy jak grochy lecą. Jabłuszko z marcheweczką wciągnął aż miło :-D

chciałam Wam pokazać mojego synusie jak był malutki ale ten *** gdzieś przepił płyty i nie mogę znaleźć i nie mogę go nawet obudzić żeby mi powiedział gdzie one są no wybuchnę dzisiaj kolacji nie będzie a obiad spaliłam wcześniej przez przypadek ale teraz się z tego cieszę.
w jego płytach już zrobiłam porządek hihi;-):zawstydzona/y:

ma szczęści znalazłam to moja kruszyna 2980 i 52 cm

Załączniki

• szpital1.JPG
    szpital1.JPG
    24,3 KB · Wyświetleń: 27
  • szpital2.JPG
    szpital2.JPG
    22,2 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry