reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie teściowa a szwagierka:-:)-:)-(
Bodzia, chyba nie muszę pisać co powinnaś zrobić ze szwagierką?? ;-)

Właśnie bujam się po Allegro i zastanawiam się czy zamówić Oliwianie takie dresiki (bo potrzebuję dwa) - miałyby służyć tylko i wyłącznie do biegania po podwórku, szkoda mi fajnych ciuchów, tych, w których chodzi na codzień, a ten dresik nawet jakby się rozpadł po kilku użyciach to nie byłoby mi szkoda. Jak myślicie - brać????
CENA HURTOWA -CIEPŁY DRESIK ROZM.98-104cm- OKAZJA (321618698) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Bodzinka co się szwagierką troskasz :confused::confused: Lola do łóżka, wskakuj do wanny walnij sobie maseczkę jakąś peeling z kawy (polecam!!!!!!!) .potem zrób sobie goracego mleczka albo czekolady i spójrz w lustro - i zobaczysz jaka zajebista laska tam mieszka:tak::-D:-D:cool2: aha i puknij się w czoło przy nastepnych takich pytaniach:blink::blink:

Bodzia kiecka pierwsza fajowa a w tej drugiej mnie mierzi ta falbana :baffled: ale to tylko moje zdanie.
Inna fajny dresik, Szymek ma podobny (oczywiście męski, nie:confused: z niedźwiedziem)

reklama
INNA TO ZALEżY JAKą TEśCIOWą ZAMIERZASZ BYC;-)
No jak to jaką?? Najwspanialszą, jaką sobie tylko mozna wymarzyć :tak::-)
Bodzinka, obydwie kiecki bombowe, ale mnie osobiście bardziej się podoba ta dłuższa, z tego względu że mam potworne kompleksy na punkcie moich nóg i nie lubię krótkich kiecek.
Madźka, dobra mieszanka wybuchowa nie jest zła ;-)

Rany, jaka "pierwsza miłość" jest głupia :dry:. Scenarzyści juz chyba sami nie wiedzą co wymyśleć :baffled:

Do góry