reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
piwo mi się skończyło:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
idę czegoś poszukać;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
może m. coś jeszcze ma;-)
witamw klubie cos skrecimyyy

ja mam wino jakby co...

sikoreczka dla mnie 7:00 to srodek nocy, a 6:00 :szok::szok::szok: wieczór chyba :-D:-D:-D:-D
hahahha dokladnie,dobrze ze moje do 8--9 spi,,,

do 9 to raczej nie, bo rano do peckola trzeba ruszyc:-p A na kaca najlepsza praca:tak: ja mam jutro firanki do zawieszenia:-D
a ja na imieniny do siory pojechacc:-p

Właśnie wpadłam pod biurko:-D M obejrzał you can dance i stwierdził że jedzie na eliminacje do wawy.:szok: Ludzie chyba by go na sygnale do domu przywieżli:rofl2:

Ewcia dla Ciebie dzisiejsza

Załączniki

• P1000900 [640x480].JPG
    P1000900 [640x480].JPG
    71,9 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Ja to nam się anula rozochociła :tak::-) tak trzymać

Ewcia no ja wiem, że Ty szybka kobietka jesteś w pisaniu, nie znamy się od dziś.... no, ale scrapkami to mogłabys się pochwalić :tak:
no i dobrze,,bo w sumie nie bylo imprezy powitalnej

aunula powitalna dla ciebie,,zdroffkko(ostatni lyk)))
a scrapy sa na watku o scrapach:-p

Do góry