reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)

................................. no comments:baffled::-D 21 stron:baffled::no:;-)

kurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedzącee:-D:-D:-D

posikałą się:-D:-D:-D:-D:-D

Siedzi facet i moczy genitalia w mleku przy okazji czule szepcząc:
- Pij mleko. Będziesz wielki...

hahahahhaahaa

Iwonko z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szcześcia, grzecznych córeczek i usłużnego męża.;-)Spełnienia marzeń. No i szybkiego,bezbolesnego porodu (ale to w maju:tak:).:-)
kwiaty030.gif

dołanczam sie do pieknych zyczen

Dzien dobry

imprezka widze udana, musze kiedyś wskoczyc do was na taka balange. Wczoraj bylam u was kolo 22.30 ale padłąm i nie doczytalam do konca juz........teraz moge zalowac ze sie nie zebralam na impreze:dry:

Dzień dobry!

Bodzia - wszystkiego dobrego z okazji tak fajnej rocznicy! :))

Dziś też będzie mnie mało, dalej mam sprzątanie, okno do mycia, zasłony do prasowania... a o 17 dodatkowo mam test z hiszpańskiego :dry: trzymajcie, prosze, kciuki, bo przez ten remont nie miałam kiedy się nauczyć. :sorry2:

Hej:-)
wybaczcie ale 40 stron nie adrobię choćbym chciała:szok::szok: A wczoraj miałam awarię neta:-( Myślałam że szału dostanę:angry::wściekła/y::wściekła/y:
No ale dziś udało się włączyć:-)
Iwonka zdrówka kobieto z okazji tych 30 urodzinek:-) Powodzenia w życiu i pociechy z dzieci:-) I wszystkiego co sobie tylko wymarzysz!!!!!!!!
U nas dziś spokój i cisza:-) Wojtas własnie zjadł deserek:-) A Michał śniadanie wcina ( czytaj petit-beurre) Wczoraj z racji tego że neta nie miałam to se chate posprzątałam i urządziłam sobie kąpiel jak dzieciaki spały:-) Wypróbowałam mojego nowego scruba do ciała:-) super :-) I maseczkę sobie oszyszczającą zrobiłam:-) Też nową:-) Fajnie było:-) Ale na dłuższą skalę bez neta bym oszalała!!!!!!! Uzależnienie hihi
Miłego dnia życze kobitki:-)

dzień doberek wszystkim :tak::-) dobrze ze mnie w środku nocy przywiało i nie musiałam tych wszystkich stronic nadrabiać bo brzuch by mnie ze śmiechu bolał:-D:-D

U nas dzisiaj fantastyczna nocka młody pociągnął do 7.30 bez wstawania, przebudzania i marudzenia :szok::-D. Wypoczęta jestem az kości chrupią:-):-). A co do dzieciowych sniadanek to mój Szymek piersiówkę preferuje - dużo i do pełna ;-):-D:-D

Iwonka - wszystkiego najlepsiejszego, sto lat, sto lat :-D:tak:
Bodzia ja też obchodzę takie rocznice;-):tak:7 lutego :-D najlepszego:-p
Małagosiunia cześć dawno cię nie czytałam :-):tak:

Witam miłe panie :-)
Ale pospałam :szok:. Dopiero pół godziny temu wstałam :shocked2:. Ale jak Oliwka pozwala aż tak długo śpiochać, to trzeba korzystać :-)
Poprawkę mam z historii myśli pedagogicznej :baffled:. Masakra.
A wiecie co, moje bejbi na śniadanie butla pełna mleka :sorry2:, kanapki nie, kaszka nie, parówki nie, jajecznica nie. Musi być mleczko i koniec. I dopiero jak mleczko wypije to może jeść dalej coś innego. Bo wiecie, moje dziecko zazwyczaj jada raz dziennie - rano zaczyna a wieczorem kończy :-D
Muszę coś zjeść, bo mnie skręca z głodu :sorry2:. Zaraz wracam :tak:

reklama
Mlody wlasnie sie dorwal do ciastek owsianych :-/... rozerwal opakowanie, jedno ciastko rozkruszyl (i po co ja wczoraj sprzatalam na blysk?)
a drugie zjadl... reszta ocalała ...

Do góry