reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry miłym paniom!:-) Pospaliśmy dziś do 7.30:tak: Mały już w przedszkolu, zakupki zrobione. Madzia na nogach dreptała i nie chciała mi wyjśc ze sklepu:no: Zrobiła taką awanturę że aż się babcie zatrzymywały i patrzyły czy jej co złego nie robię:baffled: I tak muszę po południu leciec do innego sklepiku, bo nie kupiłam żadnych prezentów:dry:
Bodzia sliczne,masz smykałke do tego super...

Mam pyt co dajecie dzieicom an snaidnaie,moj to niejadek i ja jjuz nie wiem co mu d awac???
on je jajecznice,bułki,chlebek,nalesniki,makaron,no i parowki,,i tyle jego sniadann
mój też ma swój zestaw i próby nakłonienia go do czegoś innego nam nie wychodzą. Jego zestaw to: płatki z mlekiem, chlebek z czekoladą ew dżemem lub miodem. Może też byc serek topiony lub żółty i czasami parówka lub jajko na miękko. Nic innego nie chce i jak mu próbuję dac to woli zjeśc chleb z masłem. Już mnie to trochę wkurza:angry:

Dzień dobry.:-)
a ja mam już ciepłą wodę w karanie i ciepłek kaloryferki.:-) Rano wzięłam gorący prysznic -ale luksus.:tak:
A ja wczoraj czytałam wszystko na bierząco, ale nie mogłam się udzielić, bo mi się stronka z "odpowiedz" wysypywała.:baffled: Chyba po prostu nie chciałyście mnie wpuścić na impressskę.:no::-(;-):confused:
Ale za to nie miałam za dużo do nadrabiania.
no co za:wściekła/y: niechciało cię do nas wpuścic:no: Ale wczoraj faktycznie coś muliło, bo chwilami też mi się wieszał. Nic straconego, następnym razem umówimy się w większym gronie i popijemy do rana:-D:-D

Dziekuje za pamiec niestety ti juz urodzinki 30 te :szok:!!!! Stara dupa jestem :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DDziekuje za zyczonka:-) i uciekam ......a na dworzu mam wiatrzysko straszne i do tego jestem nie wyspana bo moje dziecko o 3 nad ranem zrobilo sobie dwu godzinna przerwe w spaniu:angry:

A to dla was mam tu tort
5.jpg

Koktajle owocowe
phpThumb.php
phpThumb.php

96502381b.png
z1898392X.jpg
bardzo dobry poczęstunek:tak: Odpoczywaj kochaniutka:-)

imprezka widze udana, musze kiedyś wskoczyc do was na taka balange. Wczoraj bylam u was kolo 22.30 ale padłąm i nie doczytalam do konca juz........teraz moge zalowac ze sie nie zebralam na impreze:dry:
zapraszamy, zapraszamy:tak::-D

Dzień dobry!

Bodzia - wszystkiego dobrego z okazji tak fajnej rocznicy! :))

Dziś też będzie mnie mało, dalej mam sprzątanie, okno do mycia, zasłony do prasowania... a o 17 dodatkowo mam test z hiszpańskiego :dry: trzymajcie, prosze, kciuki, bo przez ten remont nie miałam kiedy się nauczyć. :sorry2:
trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!:blink:

dzień doberek wszystkim :tak::-) dobrze ze mnie w środku nocy przywiało i nie musiałam tych wszystkich stronic nadrabiać bo brzuch by mnie ze śmiechu bolał:-D:-D

U nas dzisiaj fantastyczna nocka młody pociągnął do 7.30 bez wstawania, przebudzania i marudzenia :szok::-D. Wypoczęta jestem az kości chrupią:-):-). A co do dzieciowych sniadanek to mój Szymek piersiówkę preferuje - dużo i do pełna ;-):-D:-D
ech kiedy ta moja tak sobie pośpi:sorry2: Nie ma zamiaru przesypiac całej noci i budzi się na cycowanie! :sorry2:

Witam miłe panie :-)
Ale pospałam :szok:. Dopiero pół godziny temu wstałam :shocked2:. Ale jak Oliwka pozwala aż tak długo śpiochać, to trzeba korzystać :-)
Poprawkę mam z historii myśli pedagogicznej :baffled:. Masakra.
A wiecie co, moje bejbi na śniadanie butla pełna mleka :sorry2:, kanapki nie, kaszka nie, parówki nie, jajecznica nie. Musi być mleczko i koniec. I dopiero jak mleczko wypije to może jeść dalej coś innego. Bo wiecie, moje dziecko zazwyczaj jada raz dziennie - rano zaczyna a wieczorem kończy :-D
Muszę coś zjeść, bo mnie skręca z głodu :sorry2:. Zaraz wracam :tak:
no toż Oliwka cię rozpieszcza:-D Moje to nigdy tak długo nie spały:no: Trzymam kciuki za poprawkę:tak:

A tak w ogóle, to chyba powinnam się już odpiąć od kompa i zająć się czymś :baffled: ale tak mi się nie chce :no: Oj żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ;-) byłoby super :tak:
ja mam to samo:-p:-D

Jejejeejeje

Mlody mama mowi :D... i to jak najety :D.... :tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2:
GRATULASKI:-D
Bodzia gratuluję rocznicy:tak: Scrapki supcio:-)
Muszę zmykac, bo Madzik śpiąca i wrzeszcząca:szok:

reklama
Ok... mlodemu zebralo sie na tulenie... Oczko mi puszcza co chwile... Mama gada... No to jestem ciekawa co dzisiaj wywinie :p

Zapomniałam wam podziękować za dobrą radę....Euphorbium na katar pierwsza klasa po trzech użyciach już było widać pierwsze efekty, nie kosztuje mało ale naprawde warto:happy2: dzięki.

Cara gratulacje dla małego

Inna ja też mama w domu panele ale jasne....a to tylko dlatego że ciemniejsze porzadne byly bardzo drogie:baffled: ale z tego co mówisz to chyab fuksem dobrze wybraliśmy.....głupi ma szczęście;-):-p;-)

Cara fajnie masz :tak::-)
Inna dobrze wiedzieć bo mój męż zamarzył sobie takie panele, ale teraz to już na pewno mu nie pozwolę ich zakładać chyba że sam se będzie sprzątał :confused::confused::dry:
Lezę coś podłubac w mieszkanku , jakieś pranko wstawić , gary obskoczyć:angry::angry::angry: no i prasowanko mnie czeka. Jakby co to podrzucać bo jak złapię rytma to idę jak huragan;-)

Cara fajnie masz :tak::-)
Inna dobrze wiedzieć bo mój męż zamarzył sobie takie panele, ale teraz to już na pewno mu nie pozwolę ich zakładać chyba że sam se będzie sprzątał :confused::confused::dry:
Lezę coś podłubac w mieszkanku , jakieś pranko wstawić , gary obskoczyć:angry::angry::angry: no i prasowanko mnie czeka. Jakby co to podrzucać bo jak złapię rytma to idę jak huragan;-)
mogę ci moje gary podrzucic:confused: Bo moja zmywarka ma lenia :-p

Moja zmywarka już pozmywała, teraz robi za leżanke:baffled::baffled:Mój robaczek od paru dni chce spac na rękach...Odkładany płacze jakby go ze skóry obdzierali.Podejrzewam,że to przez zęby...A ja planowałam relaks z Jane Austen...

reklama
Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk

Do góry