sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry miłym paniom!:-) Pospaliśmy dziś do 7.30
Mały już w przedszkolu, zakupki zrobione. Madzia na nogach dreptała i nie chciała mi wyjśc ze sklepu
Zrobiła taką awanturę że aż się babcie zatrzymywały i patrzyły czy jej co złego nie robię
I tak muszę po południu leciec do innego sklepiku, bo nie kupiłam żadnych prezentów

niechciało cię do nas wpuścic
Ale wczoraj faktycznie coś muliło, bo chwilami też mi się wieszał. Nic straconego, następnym razem umówimy się w większym gronie i popijemy do rana

Odpoczywaj kochaniutka:-)

Nie ma zamiaru przesypiac całej noci i budzi się na cycowanie! 
Moje to nigdy tak długo nie spały
Trzymam kciuki za poprawkę

Bodzia gratuluję rocznicy
Scrapki supcio:-)
Muszę zmykac, bo Madzik śpiąca i wrzeszcząca

mój też ma swój zestaw i próby nakłonienia go do czegoś innego nam nie wychodzą. Jego zestaw to: płatki z mlekiem, chlebek z czekoladą ew dżemem lub miodem. Może też byc serek topiony lub żółty i czasami parówka lub jajko na miękko. Nic innego nie chce i jak mu próbuję dac to woli zjeśc chleb z masłem. Już mnie to trochę wkurzaBodzia sliczne,masz smykałke do tego super...
Mam pyt co dajecie dzieicom an snaidnaie,moj to niejadek i ja jjuz nie wiem co mu d awac???
on je jajecznice,bułki,chlebek,nalesniki,makaron,no i parowki,,i tyle jego sniadann

no co zaDzień dobry.:-)
a ja mam już ciepłą wodę w karanie i ciepłek kaloryferki.:-) Rano wzięłam gorący prysznic -ale luksus.![]()
A ja wczoraj czytałam wszystko na bierząco, ale nie mogłam się udzielić, bo mi się stronka z "odpowiedz" wysypywała.Chyba po prostu nie chciałyście mnie wpuścić na impressskę.
:-(;-)
Ale za to nie miałam za dużo do nadrabiania.

bardzo dobry poczęstunekDziekuje za pamiec niestety ti juz urodzinki 30 te!!!! Stara dupa jestem
Dziekuje za zyczonka:-) i uciekam ......a na dworzu mam wiatrzysko straszne i do tego jestem nie wyspana bo moje dziecko o 3 nad ranem zrobilo sobie dwu godzinna przerwe w spaniu
A to dla was mam tu tort
![]()
Koktajle owocowe
![]()
![]()
![]()
![]()

zapraszamy, zapraszamyimprezka widze udana, musze kiedyś wskoczyc do was na taka balange. Wczoraj bylam u was kolo 22.30 ale padłąm i nie doczytalam do konca juz........teraz moge zalowac ze sie nie zebralam na impreze![]()

trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!Dzień dobry!
Bodzia - wszystkiego dobrego z okazji tak fajnej rocznicy!)
Dziś też będzie mnie mało, dalej mam sprzątanie, okno do mycia, zasłony do prasowania... a o 17 dodatkowo mam test z hiszpańskiegotrzymajcie, prosze, kciuki, bo przez ten remont nie miałam kiedy się nauczyć.
![]()

ech kiedy ta moja tak sobie pośpidzień doberek wszystkim:-) dobrze ze mnie w środku nocy przywiało i nie musiałam tych wszystkich stronic nadrabiać bo brzuch by mnie ze śmiechu bolał
U nas dzisiaj fantastyczna nocka młody pociągnął do 7.30 bez wstawania, przebudzania i marudzenia. Wypoczęta jestem az kości chrupią:-):-). A co do dzieciowych sniadanek to mój Szymek piersiówkę preferuje - dużo i do pełna ;-)
![]()

no toż Oliwka cię rozpieszczaWitam miłe panie :-)
Ale pospałam. Dopiero pół godziny temu wstałam
. Ale jak Oliwka pozwala aż tak długo śpiochać, to trzeba korzystać :-)
Poprawkę mam z historii myśli pedagogicznej. Masakra.
A wiecie co, moje bejbi na śniadanie butla pełna mleka, kanapki nie, kaszka nie, parówki nie, jajecznica nie. Musi być mleczko i koniec. I dopiero jak mleczko wypije to może jeść dalej coś innego. Bo wiecie, moje dziecko zazwyczaj jada raz dziennie - rano zaczyna a wieczorem kończy
Muszę coś zjeść, bo mnie skręca z głodu. Zaraz wracam
![]()

ja mam to samoA tak w ogóle, to chyba powinnam się już odpiąć od kompa i zająć się czymśale tak mi się nie chce
Oj żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce ;-) byłoby super
![]()

GRATULASKIJejejeejeje
Mlody mama mowi... i to jak najety
....
:-):-):-);-);-);-)
![]()

Bodzia gratuluję rocznicy

Muszę zmykac, bo Madzik śpiąca i wrzeszcząca