reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Anula świetnie wieści
tylko,że ja nie bardzo w temacie jestem. Dlaczego Staś ma mieć zabieg
Madzka no przyplątało się do nas cholerstwo i nie chce się odczepić
Bodzia ja przez ten ból zatok to sama nie wiem co chce
ani leżeć,ani siedzieć ....ech

Madzka no przyplątało się do nas cholerstwo i nie chce się odczepić

Bodzia ja przez ten ból zatok to sama nie wiem co chce

Hej
jestem tu nowa i widze ze wiele dziewczyn ma podobny problem
z mężami i z chłopakami
ja niestety również mam identyczny problem , tylko ze juz u mnie to sa kłótnie mój sie praktycznie wogule nie zajmuje małym
i juz coraz częściej mówi mi ze powinnam wrócic do siebie do Polski bo tu i tak nic nie robie :/ a co tam ze codziennie dla małego gotuje sprzatam itp ale to dla niego nic a mysli ze mały ciagle siedzi grzecznie, ładnie sie bawi. Wczoraj miałam nawet taka sytuacje ze on na chwile został z KAcperkiem i mały upadł i uderzył sie w główke a ja w tym czasie byłam w kuchni i moj chłopak stwierdził ze to moja wina poniewaz poszłam sobie do kuchni popalic :/:-
-
-(

Marta1981
Rodzyneczka
Nie ze starym się darłamMartaaaaaaaaaaa, kąpiesz się już![]()

No przecież nadrabiam,i Olka do pećkola prowadziła i w opiece byłam czy są kartki,oczywiście nie maMaaaaaarta gdzie jesteś???????????????

jasmina111
Fan(ka)
ja tyż jezdem:-)
kurcze a mojego posta wcieło :-(
iwonko pogoń to chorubsko, niech idzie precz
anula - a o jest twojemu szkrabkowi?
kurcze a mojego posta wcieło :-(
iwonko pogoń to chorubsko, niech idzie precz
anula - a o jest twojemu szkrabkowi?
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witaj wśród nasHejjestem tu nowa i widze ze wiele dziewczyn ma podobny problem
z mężami i z chłopakami
ja niestety również mam identyczny problem , tylko ze juz u mnie to sa kłótnie mój sie praktycznie wogule nie zajmuje małym
i juz coraz częściej mówi mi ze powinnam wrócic do siebie do Polski bo tu i tak nic nie robie :/ a co tam ze codziennie dla małego gotuje sprzatam itp ale to dla niego nic a mysli ze mały ciagle siedzi grzecznie, ładnie sie bawi. Wczoraj miałam nawet taka sytuacje ze on na chwile został z KAcperkiem i mały upadł i uderzył sie w główke a ja w tym czasie byłam w kuchni i moj chłopak stwierdził ze to moja wina poniewaz poszłam sobie do kuchni popalic :/:-
-
-(

To znaczy,że wada jest mniejsza tak i nie bedzie potrzebna operacjaStasiu ma 7mm ubytku międzypprzedsionkowego i zwężoną tętnicę płucną i ostatnio nas postraszyli operacją na otwartym serduszku ale na wypisie już jest co innego

reklama
jasmina111
Fan(ka)
teraz już wiem, przepraszam musiałaś to napisać jak ja wysyłałam moje zapytanieStasiu ma 7mm ubytku międzypprzedsionkowego i zwężoną tętnicę płucną i ostatnio nas postraszyli operacją na otwartym serduszku ale na wypisie już jest co innego

Podziel się: