reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Z Katowić do Zabrza kursuje bez pośredni, przyśpieszony autobus.Tak samo jak do Bytomia;-)Ale ja tam Bytom lubie...:-D

Nasza Madźka? pewnie że dałaby rade. Pewnie i przystanęłaby kilka razy i z sąsiadkami polpotkowała troszkę :-):-D

Kto mi kawe wypił???????????????
Przyznaje się.Ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Młody śpi mi na kolanach i sie nie da odtransportowac...Niewygodnie mi zdziebko, nie wiem jak mam nogi ułozyc:baffled::baffled::baffled:

Bodzinko - znam to spanie synka na kolanach, biedne my. Czasami to zastanawiam się co tu zrobić bo do toalety bym poszła:szok:

O nie moja kawa Bodzinko jak mogłaś???:szok::szok::szok: a ja podejrzewałam Sikoreczkę.....:szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bodzia śliczny scrapik zaraz ruszę na blogasia:tak:
Mała mnie oszukuje:-( Niby chce spac ale nie da się uśpic mam ją w nosie niech se lata!:sorry:
Idę kuchnię męczyc i zmienic pościel;-) Do potem dziewoje wy moje:laugh2:

Cześć Kobitki :tak:

Czuje się średnio na jeża :baffled: mam dziwne uczucie jakby jedzenie zatrzymywałoby mi sie w połowie drogi miedzy żołądkiem a przełykiem:eek: do tego miałam dziś pobudkę o 5.40 i mała już nie chciała zasnąć i do tej pory nie zbiera jej się na spanie :-( jestem padnięta :no:

Jasmina tak pięknie woniała....
Na blogu nowe notki plu nowe fotki:-D:tak:
Bodzinka śliczny scrapik:-):-);-)

reklama
Cześć Kobitki :tak:

Czuje się średnio na jeża :baffled: mam dziwne uczucie jakby jedzenie zatrzymywałoby mi sie w połowie drogi miedzy żołądkiem a przełykiem:eek: do tego miałam dziś pobudkę o 5.40 i mała już nie chciała zasnąć i do tej pory nie zbiera jej się na spanie :-( jestem padnięta :no:

Bodzinka śliczny scrapik:-):-);-)
Aluśka bidaku coś ty zjadła???Kochana może się połóż z Amandą???Obie odpoczniecie..Trzymaj się i wracaj do formy.

Do góry