reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Gofry nasmażone,ksionrze nakarmiony,roboty nie ma i truje mi głowę.Mam na święta zrobić sałatkę jajka-pieczarki,bo teściowa nie będzie robić i babkę piaskową upiec.Polecim po zakupy.

Hej wam..
Ja od wczoraj na wsi byłam,,miałam w sp rade,zebranie no i tak mi zlało,ze na nco zostałam,,dzisiaj ja w domus ynke u cioci,,
czekam na korki,,ale mis ie nei chce,,ale wolne 6 dni mam,,
maz w sobote bedize,a ja nic nie zrobilam,nic nie posprzatałam i nie ugotow aam:-p:sorry2::-(moze zdaze....hmmm
u nas snieg,,normlanie zima wiosną,,,

U nas też śnieg i zima na całego, ale od czasu do czasu wygląda słoneczko. Mała śpi więc zabieram się za obiad i prasowanie, bo potem jedziemy po stolik pod tv i wreszcie zrobię porządek u małej w pokoju

Hej wam..
Ja od wczoraj na wsi byłam,,miałam w sp rade,zebranie no i tak mi zlało,ze na nco zostałam,,dzisiaj ja w domus ynke u cioci,,
czekam na korki,,ale mis ie nei chce,,ale wolne 6 dni mam,,
maz w sobote bedize,a ja nic nie zrobilam,nic nie posprzatałam i nie ugotow aam:-p:sorry2::-(moze zdaze....hmmm
u nas snieg,,normlanie zima wiosną,,,
Żyjesz:-D:-D:-D:-DMiło Cię czytać:-)
A ja właśnie dostrzegam dobre strony mojego wypadku..Z czystym sumieniem leniuje:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ledwie wróciłam :zawstydzona/y:;-);-):-):-)a tu se podśmie****ki ze mnie robią no:-D:-D wyszłam - piękne słonko, wróciłam cała zasypana - kurzyło jak w grudniu:eek::eek:. dzieciaki wywietrzone, noski czerwone, najcieplej miał ten w chuście - tylko nie pamiętam który to:szok::-D:-D:-D:-D sikoreczka przesyłka ;-);-)

Załączniki

• jajka_na_wielkanoc2.jpg
    jajka_na_wielkanoc2.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 26
Do góry