reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluśka bidaku coś ty zjadła???Kochana może się połóż z Amandą???Obie odpoczniecie..Trzymaj się i wracaj do formy.
Bodzinka chętnie bym sie położyła :tak:ale muszę posprzątać:-:)baffled: chrześni Amandy dziś przyjeżdżają bo mamy dziś konferencje :baffled:
Aluśka, trzymaj się dziewczyno i już więcej nie jedz nic od teściowej :eek::sorry:
Madźka ..teraz już na pewno nic co ona zrobi nie ruszę ..:no::crazy::eek:

reklama
Jestem THE BEST!

Dzisiaj w sklepie zamiast przeczytac "schab ze sliwka" przeczytalam "schab z dziwka"... dobrze ze nikt nie slyszal... ;)

Jestem THE BEST!

Dzisiaj w sklepie zamiast przeczytac "schab ze sliwka" przeczytalam "schab z dziwka"... dobrze ze nikt nie slyszal... ;)
O ja nie moge:-D:-D:-D
Jakiedyś przecztałam,zamiast "Potrzebujemy kierowce skutera". "Potrzebujemy kierowce sutenera".W środku miasta w pizerii:-D:-D:-D

.....zaraz mnie coś trafi:crazy: ledwo Amanda usnęła ....a tu zaczęli coś wiercić i stukać na klatce schodowej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mieli kiedy :no::wściekła/y::wściekła/y:....w mordę jeża :wściekła/y::wściekła/y:...

też uciekam bo mam pilny monolog gugu-gaga do wysłuchania:-D:-D:-Di do zaśpienia potem,wpadnę jak się uzbierata na kawkę ;-);-)ciacho przyniesę:tak:
Zapodawaj,to ja capuccinko proszę;-):tak:.
Stare kupiło makrelę,bosssssssssssssz,co za smak,jakaś świeża się trafiła.Małe padli,Olo ma karę bo powiedział do M w sklepie "Głupek" i wrócił z zakupów a stary sam poleciał.Przez tydzień nie ma Cartoon Network

Prossssssszzzzzzz:tak::tak:;-)

Załączniki

• Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg
    Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg
    93,4 KB · Wyświetleń: 30
  • tarta.jpg
    tarta.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 22
  • 2r.jpg
    2r.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 20
reklama