reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana:-D:-):-)
Ja dziś przemeblowanie robię,więc trochę czasu mi zejdzie, ale w między czasie do was zajrzę:-):-):-)
Za oknem zima w pełnej krasie, nawet drzewa śniegiem oblepione:tak::tak:

Witam :-)
Moje plany na dziś - LB :-p. Także będę z Wami cały czas :evil::evil:, a jakbym gdzieś zniknęła to wołajcie mnie. Byle głośno ;-)

Bodzia, może bym odpuściła, ale jak widzę te poupychane ciuchy, rękawy przytrzaśnięte drzwiami, itp. to mnie trafia :wściekła/y:. Bo później to wszystko takie wymiętolone, jak psu z pyska, bleeee, a ja później to muszę prasować :angry:. No chyba że w kwestii prasowania też odpuszczę, ale wtedy to obciach będzie się z J. gdziekolwiek pokazać ;-)
Kurczę, Oliwiana ma tak pupę odparzoną, że :szok:. Biedna, strasznie płakała jak jej pampka zmieniałam i wycierałam ją:-(.Nawet jej się na nóżki od wewnętrznej strony rozłazło to okropieństwo. Mam nadzieję, że szybko nam się uda to zaleczyć

reklama
HEjka kobietki:-)
Inna ale się naśmiałam z tego tekstu o kąpaniu hihihi dobre....
Wszystkim mówie dzień dobry i zmykam jakieś śniadanko przygotować:-) Bo w brzuszku mi burczy hihi
Inna może to grzybica?? Mój mały też to miał to smarowałam mu dupsko clotrimazolem taka maść 3 zł kosztuje ale dziala szybko:-)
Co do cióchów to ja mam to samo:-( też brudne i czyste w szafie... LEczy mnie to ale jakoś nie walczę z tym bo mi się nie chce:-)

Do góry