reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra ide myc łazienke,,bo jzu czeka na mnie,,hehe,,wsyztsko wyjete i tylko sprzatac,,ale nie ma kmu ,,hm...
lece ,,ale oczywiscie male przerwy na BB bedaaa:-D:-D;-):-p:-p:sorry::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
inna_22 - chyba wypróbuję ;-)
Scrapik śliczny!

synek już po drugim śniadaniu, pralka chodzi, zmykamy na spacer a przy okazji na zakupy ;-):tak:

Witajcie dziewczątka.:-)
Maiałam chwilkę, więc pomyślałam, że wpadnę i pogadamy, a tu tyle do czytania, że tylko przeczytałam i już zmykam.:baffled:

JAK NAUCZYĆ FACETA, ŻEBY MIAŁ W MIARĘ PORZĄDEK W SZAFIE?????
Też chciałabym poznać ten sekret.:tak: Ja już przestałam krzyczeć, bo nie mam juz sił do niego wszystko wrzucone byle jak. Czasem tylko mnie prosi, żebym ładnie poskładała, bo sam nie umie.:confused2: A brudne czasem też ma w szafie, ale ja staram się nie zaglądać -jak nie dał do prania, to nie wypiorę. A niech spróbuje spytać, dlaczego nie wyprałam.:wściekła/y:

Jul słucha cały czas Jozina z Bazin,chyba uśnie:tak:
O, to klimaty mojego M.:tak: Już od paru dygodni mnie tym zamęcza, jak i polską przeróbką ("Donald marzy").:wściekła/y: Już nie mogę tego słuchać.:no:

Kolejna trójka wylazła:-D:-DA dokładnie jej czubeczek;-)
Gratulujemy!

Inna scrapik śliczny, a modelka jeszcze ładniejsza.

No dobra spadam, bo dzieciaki się drą.:baffled:

reklama
Do góry