reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heloł!
Trochę poleżałam, pospałam pół godzinki, bo tylko na tyle mi Okrąglinka pozwoliła:sorry:. Ale dobry mężuś zakupy zrobił, tylko ja nie mam siły nic do jedzenia robić :no:. A takiego smaczka mam na ten rosołek z lanymi kluseczkami :huh:, może J. zmolestuję, żeby chociaż warzywka przygotował i mięsko i niech wleje wodę i wszystko co trzeba wrzuci. I niech na palnik postawi, a te kluseczki to ja już sobie sama, całkiem sama przyrządzę :tak:. Żeby nie było, że leń jestem :-p

Cara, ja załamałam ręce, brak mi słów i przyznam szczerze, że kompletnie Ciebie nie rozumiem :no:. Nie wiem, albo w ogóle nie czytałaś tego, co do Ciebie pisałyśmy albo po prostu nie o takie słowa Ci chodziło i oczekiwałaś słów pocieszenia, współczucia, głaskania po głowie...No owszem mogę Ci napisać: współczuję, biedna jesteś, wszystko przeciwko Tobie, a Ty taka samotna........:eek: Ale co to da?? Albo zmieni?? Bo według mnie NIC.
Sorki, ale żadna z nas nie zmieni Twojego życia, Twojego nastawienia, itd. Albo sama zaczniesz coś w końcu robić, weźmiesz się w garść, albo za kilkanaście lat będziesz dalej gnuśnieć sama i w kółko powtarzać jak to jest beznadziejnie na tym świecie...

wypiłyśmy kawkę poplotkowałyśmy a moje dziecię kosi kosi i kosi kosi no to babcie będą miały radoche i jeszcze dziadzia woła a mama??????????????????? ja się nie zgadzam. w nocy to do mamy a tak to dziadzia no kurka
Bodzia zostało Ci jeszcze coś słodkiego?
Cara głowa dogóry zaciśnij ząbki i do przodu los się zmienia co siedem lat więc idzieodmiana;-)

reklama
Inna no to trochę pospałaś dobre i pół godzinki:-) Może przestaniesz bredzić hihi
Madźka a ja słysząłam że już idziesz??? A cały czas jesteś kłamałaś hi
Cara ja zgadzam się z Inną w 100 procentach
Anula833 nie martw sie mój nie mówi jeszcze w sumie nic:-) Więc ciesz się że chociaż dziadzia woła :-)
Ja juz dół łapię bo jednak M jedzie do tej Norwegii:-( Myślałam że jednak coś nie wypali albo się rozmyśli... a tu dupa blada... 6 tygodni bez sexu jak ja to przeżyję????:szok: Oszaleję chyba

Do góry